Cristina Spatar a dezvaluit in premiera pentru Teo detalii despre accidentul de masina in care a fost implicata: "De la accidentul de masina, mi-am revizuit prioritatile in viata!"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:01

Cristina Spatar a povestit despre cum i s-a schimbat viata dupa accidentul de masina suferit in urma cu o saptamana.

"Noroc ca am scapat din treaba asta, iar acum incerc sa ma remontez, ca sa zic asa. Maine, poimaine ma duc sa imi fac un RMN la cap pentru ca ma doare foarte tare capul. In rest, cu Dumnezeu inainte! Uite vanataile de la genunchi! Durerile de genunchi sunt foarte puternice, la fel si cele de la cap.

Ma doare foarte tare capul. Am stat zilele astea numai cu fiole de analgezice.

Mi-au dat de la Salvare si calmante, de toate. Nu m-am dus atunci la spital, pe loc, pentru ca nu am vrut sa ma duc. Ulterior, au inteles ca trebuie sa treaca weekend-ul si apoi au venit zilele astea de sarbatoare. In cele din urma, voi merge maine. De la accidentul de masina, mi-am revizuit prioritatile in viata. A fost un accident care m-a zguduit emotional si m-a determinat sa ma gandesc mai bine la ce este cu adevarat important.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.