Cristina Spătar a reusit să rămână însărcinată, după ce medicii i-au spus că nu poate avea copii. Vedeta a spus abia acum prin ce a trecut: „I-am făcut prin multe fertilizări in vitro”

Autor: Silvia Cirstea
Actualizat: 16 mai 2024, 10:43

Cristina Spătar și cei doi copii ai săi

Sursa: Captură YouTube/ Facebook

Iată cum a aflat Cristina Spătar că este însărcinată, după ce medicii i-au spus că nu poate avea copii. Mărturisirile emoționante făcute de vedetă abia acum!

Cristina Spătar a povestit abia acum prin ce greutăți și probleme a trecut, atunci când medicii i-au spus că nu poate avea copii. Deși, în prezent, este o mamă împlinită, îndrăgita cântăreață a făcut numeroase sacrificii pentru a-i aduce pe lume pe cei doi copii ai săi. Iată cum a aflat că este însărcinată, după ce medicii i-au spus că nu poate aduce pe lume copii!

Greutățile prin care a trecut Cristina Spătar, pentru a rămâne însărcinată

Cristina Spătar este una dintre cele mai cunoscute și apreciate femei din showbiz-ul românesc. Cu o carieră demnă de succes și un număr impresionant de fani pe rețelele de socializare, aceasta se poate declara o femeie realizată pe plan profesional. De asemenea, la vârsta de 51 de ani, vedeta este și o mamă împlinită, având în vedere că are doi copii minunați, care o fac fericită în fiecare zi.

Aida și Albert sunt deja adolescenți și reușesc pe zi ce trece să își facă mama mândră cu toate rezultatele lor excepționale.

Totuși, până să ajungă să fie o mamă atât de împlinită și fericită, Cristina Spătar a trecut prin multe greutăți. Ei bine, înainte să vină pe lume cei doi copii ai săi, medicii i-au spus că nu poate rămâne însărcinată. Deși a mers la cele mai bune clinici, atât din țară, cât și peste hotare, doctorii i-au spus același lucru, însă artista nu s-a dat bătută nicio clipă.

Se pare că cea mai mare dorință a sa era să aibă copii, tocmai de aceea s-a ambiționat la maximum și a reușit să rămână însărcinată.

„Și pe care i-am făcut prin multe fertilizări in vitro, cred că 8 sau 9. Gândește-te cât de mult mi i-am dorit, foarte mult, dat fiind faptul că eu nu mai am pe nimeni. Ai mei sunt morți toți, au murit de cancer și mi-am dorit foarte mult copii.

Cei din Germania – am fost și am făcut niște teste în Germania – mi-au spus că nu pot să fac copii. Mai întâi, am fost în România, am făcut un an de zile tot felul de teste, analize și toți îmi spuneau că trebuie să mai așteptăm, să mai vedem.”, a mărturisit Cristina Spătar, în urmă cu ceva timp, pentru viva.ro.

Citește și: Cristina Spătar, cadou de sute de mii de euro de Ziua Îndrăgostiților, de la soț. Cum s-a fotografiat artista: ”L-am așteptat atâta timp”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Artista a rămas însărcinată după multe fertilizări in vitro

După ce medicii i-au spus că nu poate avea copii, Cristina Spătar s-a ambiționat foarte tare și s-a hotărât să facă tot ce este posibil pentru a-i aduce pe lume pe cei doi copii ai săi. Astfel, vedeta a apelat la fertilizarea in vitro, iar după aproape 9 încercări a aflat că este însărcinată. În ciuda faptului că a fost un drum greu, cu multe dificultăți și obstacole, vedeta nu s-a demoralizat nicio clipă și a luptat în fiecare zi pentru a-și îndeplini cea mai mare dorință.

Tocmai de aceea, recunoaște cu emoție că toate eforturile sale de-a lungul timpului au fost făcute pentru a le oferi minunilor sale tot ce au avut nevoie. Se pare că pentru artistă copiii sunt totul, indiferent de problemele cu care s-a confruntat, inclusiv în relația cu tatăl Aidei și a lui Albert.

Citește și: Cristina Spătar trece prin momente tragice! Tatăl artistei a murit, după ce s-a luptat cu o boală grea

„Până la urmă, am fost în Germania și, la Stuttgart, mi-au spus: „Nu puteți avea copii. În momentul ăla, m-am ambiționat foarte tare și am zis: „Fac orice, orice e posibil. Vreau să am acești copii. Am făcut aproape 9 fertilizări in vitro și, așa, am acești doi copii pe care îi divinizez și care, pentru mine, sunt totul. De asta am fost atât de ambițioasă și atât de motivată să le ofer maximumul, să nu simtă niciodată că le lipsește ceva, chiar dacă tatăl lor nu s-a implicat niciodată…”, a mai precizat Cristina Spătar în urmă cu ceva timp, pentru aceeași sursă citată mai sus.