Cristina Spatar: "Am ramas cu 10 kg de la sarcina". Afla cum are de gand sa slabeasca! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:01

Cristina Spatar a nascut in urma cu o luna si de atunci e tare scumpa la vedere. Iese din casa foarte rar, caci vrea sa stea numai langa fiica ei, Aida. Pentru ca trebuia sa-si sustina prietena, pe Delia Antal, Cristina a ajuns totusi la evenimentul lansarii ei de carte.

Pentru ca era prima aparitie a Cristinei dupa nastere, artista a fost foarte stresata! Nu stia ce tinuta sa aleaga!  "Pai am ramas cu 10 kilograme de la sarcina si Sper sa le dau jos pana la botez. M-am imbracat si mi-am luat geanta special ca am zis sa nu se vada", a marturisit cantareata intr-un interviu acordat special pentru echipa emisiunii "D-Paparazzi".

 

Intrebata daca mai are timp si pentru ea, Cristina a raspuns: "Il las pe Alin si ma duc repede la pedichiura, manichiura.

Il las pe Alin si fug repede la coafor. Norocul meu e ca am o piscina si mai inot, in putinul timp pe care il am, cand doarme fetita, dar in rest mare lucru nu am facut pentru mine".

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”

Vezi in materialul video cum

arata Cristina Spatar dupa nastere si afla cum tine in frau depresia dupa cea de-a doua nastere.