Cristina Spătar: "Astept ca Dumnezeu să facă o minune!”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:58

Duminică, 11 august, începând cu ora 19.45, Adelina Pestriţu vă dezvăluie cele mai fierbinţi ştiri mondene într-o ediţie specială D Paparazzi. Printre starurile mioritice care au răspuns prezent la invitaţia acesteia se numără Cristina Spătar şi Roxana Nemeş.

Cristina Spătar a renunţat de ceva timp la cariera ei pentru a se dedica total soţului şi copilului. Echipa D Paparazzi a pătruns în locul unde artistă îşi consolidează statul de soţie şi mamă ideală, adică în căminul acesteia. "Sunt sub supraveghere şi aştept ca Dumnezeu să facă o minune”, ne-a mărturisit Cristina referitor la dorinţa ei de a avea încă un copil. Cât de bine vorbeşte fiul ei, Albert, dar şi care este legătura familiei ei cu Cristi Borcea, veţi putea afla duminică, de la 19.45,
la Kanal D.

Tot în ediţia de duminica aceasta, o puteţi admira pe frumoasa Roxana Nemeş în timpul unei sesiuni de relaxare la un centru de înfrumuseţare. Voluptuoasa blondă dezvăluie că iubitul ei, celebrul impresar Radu Groza, vrea să slăbească! Nu neapărat pentru ea, ci pentru că el însuşi s-ar simţi mai bine dacă ar scăpa de câteva kilograme. Cum decurge relaţia celor doi, cât de des îi spune acesta cât e de frumoasă, dar şi care a fost reacţia bunicii Roxanei atunci când a văzut pictorialul nud cu nepoata ei cea dragă, vedeţi la D Paparazzi.


Dacă vreţi să aflaţi şi alte subiecte incendiare pregătite de reporterii noştri, nu rataţi D Paparazzi, emisiune prezentată de Adelina Pestriţu, în fiecare duminică de la 19.45, la Kanal D!


 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.