Cristina Spătar, cadou de sute de mii de euro de Ziua Îndrăgostiților, de la soț. Cum s-a fotografiat artista: ”L-am așteptat atâta timp”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 15 nov 2023, 02:25

Cristian Spătar a primit un bolid de peste 200.000 de euro, de Ziua Îndrăgostiților

Sursa: Facebook Cristina Spatar

Surpriză de proporții, Cristina Spătar a primi un cadou de sute de mii de euro de la soțul său, de Ziua Îndrăgostiților. Regina muzicii R&B s-a fotografiat lângă darul de la partenerul său.

Cristina Spătar, supranumită regina muzicii R&B, a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că și-a refăcut viața. Este bine cunoscut faptul că artista a dispărut o perioadă din lumina reflectoarelor, mai ales după divorțul tumultuos de tatăl copiilor săi. Se pare că soarele a ieșit și pe strada vedetei, care acum radiază de fericire, alături de proaspătul ei soț.

Cristina Spătar a primit un bolid de peste 200.000 de euro, de Ziua Îndrăgostiților

Dacă de Ziua Îndrăgostiților o floare sau o cină romantică face diferența, ei bine, soțul Cristinei Spătar a vrut să-și surprindă partenera la superlativ. Bărbatul i-a cumpărat un bolid de lux de sute de mii de euro. Este vorba despre o mașină GLS Maybach, iar pentru un asemenea model, prețurile pornesc de la 200.000 de euro, potrivit Spynews.ro 

Artista a precizat că mașina este un dar de la soțul ei: „ Happy Valentine’s Day! Maybach-ul meu pe care l-am așteptat atâta timp”, a

scris vedeta pe Facebook, la fotografiile postate. 

Citește și: Felicitări! Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie și a acceptat! Cântăreața radiază de fericire: „Am spus da!”

Cristina Spătar a postat pe o rețea de socializare mai multe poze în care apare lângă noul său bolid. Totodată, ține în brațe un buchet de trandafiri și a anunțat că se simte binecuvântată și fericită.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Mă bucur mult pentru tine! Să fiți fericiți! (…) Felicitări! Să o stăpânești sănătoasă!? O meriți din plin! Mă bucur mult de tot pentru tine! (…) Să o stăpânești sănătoasă, să fii iubită și respectată de soț și copii așa cum merită sufletul tău minunat! Bunul Dumnezeu nu lasă la greu oamenii cu inimă bună și curată!”, sunt câteva dintre mesajele pe care Cristina Spătar le-a primit de la fani.

După divorțul de primul soț, Cristina Spătar a încercat să se pună pe primul loc, nu este de mirare că arată impecabil la vârsta de 50 de ani. Mai mult decât atât, călătorește foarte mult și merge numai în locuri exclusiviste.

Citește și: Cristina Spătar s-ar fi căsătorit în mare secret cu omul de afaceri Vicențiu Mocanu, la doar câteva zile după ce a fost cerută în căsătorie în Dubai| Foto