Cristina Spatar: "Dupa nastere, m-a afectat faptul ca nu reuseam sa slabesc"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:39

S-a spus despre Cristina Spatar ca sufera de anorexie, insa frumoasa artista nu a bagat in seama stirile si spune ca se simte bine asa cum arata acum.

 Cristina Spatar arata mai bine ca oricand, asta in ciuda stirilor care au aparut despre ea cum ca ar fi anorexica. Cantareata a spus ca tine un regim draconic, o dieta disociata si face mult sport desi acest lucru nu ii place. " Sunt atat de ocupata si nu am bagat in seama aceste stiri. Mie mi-a fost putin dificil in timpul sarcinii, atunci cand aveam cu 17 kilograme mai mult.
Atunci era greu sa car acel "bagaj". Sotul meu era cel care ma incuraja si m-a facut sa trec peste acest moment. Imediat dupa nastere, m-a afectat faptul ca nu reuseam sa slabesc."

In general incerc sa nu mananc dupa ora sase. Uneori mai mancam cu Alin, atunci cand venea el tarziu acasa, dar am invatat sa mananc si singurica. Acum mai fac si sport, mai tin si cate o dieta disociata.
La anumite evenimente m-am rasfatat, am mancat de toate. Cand sunt ocupata, mi se intampla sa nu mananc nimic toata ziua. Dupa sarcina am slabit 17 kilograme. Am mancat salate, peste, chestii recomandate de antrenorul meu personal.", a mai explicat Cristina.