Cristina Spătar, probleme financiare grave după divorț: "Era totul pentru mine"

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 20 iul 2022, 05:00
Cristina Spatar
Sursa: Facebook Cristina Spatar

Cristina Spătar s-a destăinuit, la 5 ani de la divorțul care i-a produs multă suferință.

”A fost o perioadă mai delicată. Ultimii doi-trei ani din căsnicie am înțeles mesajul, pentru că lipsea foarte mult. Eu am fost doar foarte geloasă. Nu l-am înșelat în viața mea și nu aș fi făcut asta. Pentru mine el era totul, pentru că eu n-am mamă. N-am pe nimeni. El și familia lui, pentru mine, erau totul”, a declarat Cristina Spătar la TV.

Cristina Spătar a rămas cu o situație financiară foarte dificilă după divorț. A pierdut apartamentul pe care îl deținea înainte de căsătorie din pricina problemelor financiare ale fostului soț și a moștenit și un credit. A ajutat-o nașul ei. Acum cea supranumită "Regina R&B" stă cu chirie cu cei doi copii ai ei.

”- Nașul, maestrul Botgros, mă ajută și mă susține, de ce nu.

 – E nașul care te-a susținut și în perioada asta dificilă.

 – Da, întotdeauna, cu un sfat, chiar și financiar m-a ajutat, e un om cu suflet bun, îl iubesc mult de tot”, a declarat Cristina Spătar într-o emisiune TV.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cristina Spătar și-a refăcut viața după divorț

Cristina Spătar are acum un iubit cum 22 de ani mai tânăr decât ea.

”Faptul că a apărut băiatul ăsta la momentul ăla pentru mine a fost cel mai bun balsam pentru suflet. Nu se putea să fie altcineva mai bine. Plus că există o chimie și o înțelegere fantastică. Dacă eu aș vrea să duc relația asta mai departe cu siguranță aș putea.

Cred că într-o viață anterioară noi am fost un cuplu sudat”, a mai declarat Cristina Spătar.

În vârstă de 48 de ani, Cristina Spătar și-a început cariera muzicală în 1998. A fost căsătorită cu Alin Ionescu între 2008 și 2016. Artista are cu acesta doi copii, Albert și Aida Maria.

Citeste si: Ce dietă strictă ţine Lidia Buble: "Nu am mâncat nimic în această perioadă"

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.