Cristina Spătar s-ar fi căsătorit în mare secret cu omul de afaceri Vicențiu Mocanu, la doar câteva zile după ce a fost cerută în căsătorie în Dubai| Foto

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 12 sep 2023, 00:25

Cristina Spătar s-a căsătorit în mare secret cu omul de afaceri Vicențiu Mocanu

Sursa: Facebook Cristina Spătar

Cristina Spătar s-ar fi căsătorit în mare secret, la doar câteva zile după ce a fost cerută în căsătorită în Dubai. Artista i-a spus marele ”DA” omului de afaceri Vicențiu Mocanu, iar acum cei doi și-ar fi oficializat relația și în fața ofițerului de stare civilă.

La doar câteva zile de la vestea care a luat pe toată lumea prin surprindere, Cristina Spătar ar fi făcut deja următorul pas în relația cu omul de afaceri Vicențiu Mocanu. Cei doi s-ar fi căsătorit în fața ofițerului de stare civilă. 

Cristina Spătar s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu?!

După divorțul de primul soț, Cristina Spătar crede din nou în iubire. În urmă cu câteva zile, artista a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Vicențiu Mocanu, într-un cadru de vis în Dubai.

Cântăreața nu a așteptat prea mult după cererea în căsătorie și ar fi făcut marele pas alături de bărbatul care o face fericită în fiecare zi. Chiar dacă cei doi sunt extrem de discreți când vine vorba despre viața privată, se pare că vestea căsătoriei dintre regina muzicii R&B și omul de afaceri s-a strecurat în spațiul public, potrivit spynews.ro.

Citește și: Cristina Spatar si-a vandut ceasul de aur pentru a demara o noua afacere! Iata in ce domeniu isi incearca norocul vedeta!

Când va avea loc nunta 

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu ar fi făcut cununia civilă într-un cadru restrâns la care au participat  doar câteva persoane. Artista și-a ales o ținută în care a strălucit, purtând o salopetă albă, o pereche de pantofi și un palton alb.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nunta dintre cei doi ar putea să aibă loc vara următoare, în anul 2023, conform  Playtech. 

Așadar, se pare că cei doi se vor pregăti în perioada următoare de marele eveniment, după ce și-au unit destinele în secret în fața ofițerului de stare civilă.

Citește și: Felicitări! Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie și a acceptat! Cântăreața radiază de fericire: „Am spus da!”

Artista a reușit să treacă peste divorțul dureros de fostul soț și să își regăsească iubirea în brațele unui bărbat, care de această dată i-a organizat o cerere în căsătorie cum multe femei visează

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.