Cristina Spatar se reinventeaza dupa divort! Aceasta si-a lansat popria colectie de rochii! Iata ce declaratii a facut vedeta despre noua sa pasiune

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:35

Cantareata nu a renuntat la prima sa dragoste, muzica, insa a simtit ca poate sa se afirme si in alt domeniu.

Cristina Spatar a declarat ca a depasit momentele dificile pricinuite de divort si a incercat sa se mobilizeze pentru a deveni mai increzatoare in fortele proprii. Artista este din ce in ce mai preocupata de viitorul ei financiar si de aceea a decis sa intre in lumea afacerilor.

"Am avut emotii! E un vis mai vechi de-al meu! Ma stiti de multi ani! Stiti cam ce gen de vestimentatie am abordat eu pe scena mereu, eu mi-am facut intotdeauna vestimentatia pentru scena! Colectia este exact stilul meu! Sunt mai independenta, dupa divort am incercat

sa ma reinventez! Sunt mai preocupata de cariera, de afaceri si de copii! Am vrut demult afacerea mea, dar fostul sot nu m-a incurajat! Ma simt mai puternica! A trecut perioada in care ma simteam la pamant!", a spus Cristina.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Iata

ce declaratii inedite a facut Cristina Spatar despre relatia cu fostul ei sot si ce decizie au luat acestia de dragul copiilor lor:

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.