Cristina Spatar si-a sarbatorit, pentru prima oara, ziua de nastere departe de familie!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:28

Nici nu stim cum s-au scurs zile petrecute in Malta! Emotii, filmari de dimineata pana seara si clipe minunate petrecute pe insula mierii.

Totusi, Cristina Spatar este mai sensibila ca niciodata! Un telefon de acasa si vedeta izbucneste in lacrimi.
Este mai emotiva decat credeti pentru ca este prima oara cand isi aniverseaza ziua de nastere departe de cei dragi! Chiar si in aceste conditii, Cristina Spatar se comporta ca o profesionista! Nu uita ca mai are de lucrat.

Se schimba si incepe de indata filmarile! Arata senzational! Bronzata, cu un trup de zeita si cu un costum de baie care ii scoate in evidenta trasaturile, Cristina atrage privirile turistilor ca un magnet! Intre filmari, cantareata se opreste intr-un magazin cu

suveniruri. A trecut prin multe experienta in vacanta din Malta. Ar fi pacat sa nu probeze si un costum… special.

Nu a astat degeaba inre filmari- s-a plimbat, a gustat si a degustat toate deliciile malteze. Cristina a tinut mortis sa savureze si un peste delicios.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

A mancat ceva usor, dar nu stia ca o asteapta o mega-petrecere supriza! O aniversare la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Malta! Nici prin gand nu i-a trecut

Cristinei ceea ce urma sa se intample. O urare din partea micutilor ei.
Si suprizele pentru Cristian Spatar nu se opresc aici! Organizatorii si echipa sa i-au pregatit tort si o cina delicioasa! Inconjurata cu atata dragoste, parca nu a mai simtit atat de tare lipsa familiei.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.