Cristina Spatar, superistitioasa dupa nastere. Iata de ce ! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:27

O fi adevarat sau fals ca Regina R&B, Cristina Spatar, de cand a devenit mamica, este superstitioasa din cale afara?!

De cand a nascut-o pe micuta Aida, Cristina Spatar respecta traditia cu ursitul bebelusului! Moasa copilului a fost la preot, a sfintit apa si i-a adus-o de indata Cristinei la maternitate! Inca din prima zi de viata a fetitei, mamica a trebuit sa bea zilnic din apa sfintita, si in continuare trebuie sa faca asta, pana la botez. In plus, acea apa trebuia sa fie folosita si la prima imbaiere a micutei.
Cu siguranta, Cristina Spatar a respectat cu strictete aceste lucruri pentru ca este foarte superstitioasa din fire!

O fi adevarat ca Adela Popescu nu este multumita de videoclipul pe care l-a realizat alaturi de Dj Project?! <>

E fericita din cale afara! Videoclipul realizat pentru single-ul “Bun ramas” este unul intr-adevar inedit! A fost facut din 10000 de fotografii! De ce? Pentru ca artistii vor sa exprime prin asta 10000 de sentimente, de stari si ganduri care iti coplesesc sufletul! Este un videoclip cu adevarat reusit! Chiar daca Adela a avut emotii in privinta produsului
finit, rezultatul a fost unul pozitiv! Si iubiului ei ii place clipul! Imediat cum a aparut video-ul pe piata, Radu Valcan a tinut sa o felicite public, postandu-l pe pagina lui de Facebook si spunandu-i “Bravo”!

Kilogramele Oanei Roman reprezinta un mister chiar si pentru ea?! O fi adevarat ca aceasta nu se mai cantareste?! <>

Fiica lui Petre Roman, in varsta de 36 de ani, recunoaste ca nu o mai afecteaza parerile celorlati legate de aspectul ei fizic! Pe Oana nici nu o intereseaza cate kilograme are in momentul de fata! Nu s-a mai
cantarit de foarte multa vreme si in loc sa se puna la regim, Oana spune ca prefera sa se speteasca muncind, avand trei joburi! Asa ca, Oana Roman nu cu greutatea vrea sa eclipseze, ci cu inteligenta! "În 15-20 de ani, n-au reuşit să demonstreze că sunt proastă, incultă sau analfabetă! N-au reuşit să-mi găsească o hibă în afară de cele pe care şi le doresc ei să le am.
Decât că sunt grasă...Nu au găsit nicio hibă la mine, în afară de faptul că nu am 50 de kilograme.”, a declarat Oana pentru evenimentul zilei.


>

E fericita din cale afara! Videoclipul realizat pentru single-ul “Bun ramas” este unul intr-adevar inedit! A fost facut din 10000 de fotografii! De ce? Pentru ca artistii vor sa exprime prin asta 10000 de sentimente, de stari si ganduri care iti coplesesc sufletul! Este un videoclip cu adevarat reusit! Chiar daca Adela a avut emotii in privinta produsului finit, rezultatul a fost unul pozitiv! Si iubiului ei
ii place clipul! Imediat cum a aparut video-ul pe piata, Radu Valcan a tinut sa o felicite public, postandu-l pe pagina lui de Facebook si spunandu-i “Bravo”!

Kilogramele Oanei Roman reprezinta un mister chiar si pentru ea?! O fi adevarat ca aceasta nu se mai cantareste?! <>

Fiica lui Petre Roman, in varsta de 36 de ani, recunoaste ca nu o mai afecteaza parerile celorlati legate de aspectul ei fizic! Pe Oana nici nu o intereseaza cate kilograme are in momentul de fata! Nu s-a mai cantarit de foarte multa vreme si in loc sa
se puna la regim, Oana spune ca prefera sa se speteasca muncind, avand trei joburi! Asa ca, Oana Roman nu cu greutatea vrea sa eclipseze, ci cu inteligenta! "În 15-20 de ani, n-au reuşit să demonstreze că sunt proastă, incultă sau analfabetă! N-au reuşit să-mi găsească o hibă în afară de cele pe care şi le doresc ei să le am. Decât că sunt grasă...Nu au găsit nicio hibă la mine, în afară de faptul că nu am 50 de kilograme.”, a declarat Oana pentru evenimentul zilei.


>

Fiica lui Petre Roman, in varsta de 36 de ani, recunoaste ca nu o mai afecteaza parerile celorlati legate de aspectul ei fizic! Pe Oana nici nu o intereseaza cate kilograme are in momentul de fata! Nu s-a mai cantarit de foarte multa vreme si in loc sa se puna la regim, Oana spune ca prefera sa se speteasca muncind, avand trei joburi! Asa ca, Oana Roman nu cu greutatea vrea sa eclipseze, ci cu inteligenta! "În 15-20 de ani, n-au reuşit să demonstreze că sunt proastă, incultă sau analfabetă! N-au reuşit să-mi găsească o hibă în afară de cele pe care şi le doresc ei să le am. Decât că sunt grasă...Nu au găsit nicio hibă la mine, în afară de faptul că nu am 50 de kilograme.”, a declarat Oana pentru evenimentul zilei.