Cristina Spătar trece prin momente tragice! Tatăl artistei a murit, după ce s-a luptat cu o boală grea

Author: Elena Padure
Tatal Cristinei Spatar a decedat, dupa ce a pierdut lupta cu cancerul
Sursa: Instagram

Tatăl Cristinei Spătar a decedat, din cauza unei boli grave. El suferea de cancer la gât.

Cristina Spătar e în doliu, după o dramă de familie. Artista a anunțat pe pagina personală de Instagram decestul tatălui ei, după ce a distribuit o fotografie în care apare lângă un sicriu. Mama vedetei a fost răpusă de aceeași boală necruțătoare

Tatăl Cristinei Spătar s-a stins din viață 

Cristina Spătar a primit o nouă lovitură după decesul mamei sale. Tatăl ei, care suferea de cancer la gât, a decedat.

„Drum lin spre îngeri, tată… Acolo o vei reîntâlni pe ea…”, a fost mesajul Cristinei Spătar  postat pe rețelele de socializare.

Vedeta i-a mulțumit și părintelui Ioan Bârgăoanu, protopopul de la Oneşti, pentru sprijinul acordat în această perioadă turbulentă din viața sa. 

Urmăritorii artistei de pe rețelele de socializare i-au oferit condoleanțe și mesaje de susținere:  „Condoleanțe, Cristina! Când părinții nu mai sunt lângă noi rămânem singuri în lumea aceasta.

Acum ești doar părinte, copil nu. Dumnezeu să-ți dea multă putere!”

Au existat, însă, și mesaje negative, care au criticat-o pe artistă pentru postarea făcută în memoria tatălui ei:  „Condoleanțe…dar oare nu e prea mult să te pozezi așa si chiar să și postezi? De ce trebuie să vadă lumea că suferi? Oare suferința uneori nu e mai bine s-o ținem pt noi si nu s-o facem publică? Chiar nu pot înțelege poza și ipostaza.

Ce ai zis? „Fă-mi o poza s-o pun pe Facebook”? Trist…”

Citeste si: Cristina Spatar se reinventeaza dupa divort! Aceasta si-a lansat popria colectie de rochii! Iata ce declaratii a facut vedeta despre noua sa pasiune

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Tot cancerul i-a curmat viața și mamei Cristinei Spătar, atunci când vedeta era doar o adolescentă.

Femeia suferea de cancer de colon. Moartea mamei este tragedia care a marcat-o pe viață pe artistă. Femeia s-a stins când Cristina era doar o adolescentă.

„Cea mai mare lovitură a fost când mama s-a îmbolnăvit de cancer. Atunci a fost cea mai mare lovitură, deși nu conștientizam la momentul respectiv. Dacă ar fi fost mama lângă mine, ar fi fostul totul mult, mult mai bine și mai ușor de depășit anumite momente”, a declarat Cristina Spătar, potrivit  SpyNews.

Citeste si: Cristina Spatar si-a vandut ceasul de aur pentru a demara o noua afacere! Iata in ce domeniu isi incearca norocul vedeta!

„Cea mai mare lovitură a vieții mele a fost moartea mamei de cancer. Eu am avut ghinionul să fiu lângă ea și să sufăr, sora mea fiind plecată în străinătate. Chestia asta m-a marcat foarte tare,”  a adăugat artista. 

Citeste si: Cristina Spătar, probleme financiare grave după divorț: "Era totul pentru mine"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.