Cristina tună și fulgeră! Radu a chemat-o pe Emma în camera roșie. Se pare că tânărul are chef de jocuri, însă fosta lui iubita nu este deloc încântată de strategiile lui

Author: Madalina Maftei

Emma și Radu, în camera roșie. Ce se întâmplă între cei doi

Sursa: Captură KANAL D

Radu a cerut ca Emma să vină în camera roșie. Cristina nu a fost deloc încântată de decizia lui.

Cât timp Emma și Radu au stat în camera roșie, Cristina a stat ca pe ghimpi, gata în orice moment să meargă peste ei. Deși nu mai formează un cuplu cu Radu, tânăra are sentimente puternice pentru el și nu suportă jocurile pe care acesta le face, mai ales că o face geloasă.

Emma și Radu, în camera roșie. Ce se întâmplă între cei doi

Radu a decis să o invite pe Emma în camera roșie pentru a lămuri anumite aspecte cu ea, fiind bine cunoscut faptul că între ei au existat divergențe la un moment dat. Mai mult, acesta a ținut să o întrebe și de Laurențiu, cu care ar fi în tatonări.

”Aoleu, Radule, nu face asta”, a fost reacția Emmei, când a fost chemată în camera roșie.

Cristinei nu i-a picat deloc bine, stătea ca pe ghimpi pe canapea, pregătită în orice moment să meargă după ei în camera roșie.

Citește și: Radu și Emma se vor întâlni în camera roșie! Concurentul va intra în rolul de Cupidon pentru a-i apropia pe Laurențiu și Emma! Aflați ce le va propune Andreea Mantea celor doi concurenți, joi, 30 martie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30

Emma: Ce se întâmplă?

Radu: Am ceva pentru tine.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Emma: Ce ai pentru mine?

Radu: Ești pregătită? Dă-mi mâna.

Emma: Nu face vreo glumă proastă.

Se pare că Radu și-a dorit să-i ofere Emmei o îmbrățișare, deși tânăra s-a panicat la început, neștiind la ce să se aștepte din partea lui.

Citește și: Mihaela și Robert, critici aprige la adresa lui Marinel! „Când ai avut ocazia m-ai atacat!” Iată ce au vorbit cei doi concurenți în timpul întâlnirii lor romantice despre ceilalți colegi din Casa iubirii și cum a reacționat Marinel!

Cei doi au avut o cameră amicală, unde au discutat pe îndelete despre Laurențiu, care pare să aibă sentimente pentru Emma, deși tânăra nu vrea să lase să iasă la iveală prea multe detalii despre ceea ce simte.

 Radu: Te-am chemat pentru că vreau să vorbesc cu tine o chestie, legată de ce s-a întâmplat în ultimul timp, deranjul lui Laurențiu în legătură cu glumele noastre”

Concurentul a vrut să se asigure că glumele lui nu au fost deplasate, astfel încât Emma să fie deranjată.