Cristina va izbucni în lacrimi: "Nu vreau să plece" Radu și Marinel, în prag de eliminare. Aflați ce se va întâmpla, duminică, 26 martie, în Casa iubirii, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 26 mar 2023, 17:07
video Foto(4)

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc duminică, 26 martie, la Kanal D.

Duminică, 26 martie, fanii emisiunii vor avea parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele vor pluti în aer. Mâine se încing spiritele între concurenți din “Casa iubirii”.

Citește și: Cristina și Radu au izbucnit în lacrimi! Cei doi concurenți din Casa iubirii, nu mai rezistă nici să se privească! Cristina este devastată de durere! Radu pune pe jar inima partenerei lui! „Este ceva despre care nu se poate vorbi aici!”

Cristina va izbucni în lacrimi: "Nu vreau să plece" Radu și Marinel sunt nominalizați pentru eliminare

Este o săptămână agitată la “Casa iubirii”, iar lucrurile nu par să se liniștească. În ediția de mâine, Cristina va izbucni în lacrimi. Radu nu vede nicio cale de împăcare cu tânăra concurentă.

"Vine fata asta pentru tine, după tine, te caută, te privește, te adoră", îi spune frumoasa prezentatoare Andreea Mantea lui Radu.

Concurentul a mărturisit că s-au întâmplat multe lucruri în ultima perioadă, mai exact în ultimele trei săptămâni, care l-au făcut să se distanțeze de Cristina.

"Doamna Andreea, sunt mai multe lucruri la mijloc care s-au petrecut, cel puțin în ultimele trei săptămâni. S-au adunat toate", a spus Radu.

Citește și: Radu a dezvăluit astăzi în Casa iubirii, care a fost motivul pentru care s-a îndepărtat de Cristina, după escapada lor romantică! Concurenta a ascultat cu inima strânsă afirmațiile halucinante lansate de Radu! „Nu pot să trec peste!”

Concurenții din Casa iubirii nu înțeleg comportamentul lui Radu față de Cristina, având în vedere că acesta se declara un bărbat îndrăgostit. Mai mult, discuțiile se vor accentua în momentul în care concurenții văd că Radu nu oferă un motiv plauzibil pentru care nu mai vrea să aibă legătură cu Cristina.

"<Ești îngerul meu, ești trimisă din Rai pentru mine, te-a trimis Dumnezeu> și în două săptămâni nu mai simte nimic pentru ea...",

spune Alexandru.

Radu și Marinel sunt nominalizați pentru eliminare

Situația se complică și mai tare în Casa iubirii. Radu și Marinel sunt nominalizați pentru eliminare. Tensiunea se așează cu ușurință în sufletele concurenților, mai ales în sufletul Cristinei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"În Gala cu numărul zece, avem propuși către eliminare pe Marinel și Radu. Iată, avem în față doi prieteni", anunță Andreea Mantea.

Citește și: Drumurile Cristinei și ale lui Radu s-au despărțit. Concurentul a fost cel care a pus stop relației: „Eu cred că cel mai bine pentru noi doi acum este o pauză”

Cu toate că Radu nu își mai dorește să formeze un cuplu cu ea, Cristina nu vrea ca acesta să părăsească emisiunea Casa iubirii, aceasta sperând la o împăcare.

Andreea Mantea: "Ți-e frică?"

Cristina: "Un pic."

Andreea Mantea: "De ce?"

Cristina: "Nu știu... Nu vreu să plece!"

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 26 martie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.