Cristina Vasiu s-a căsătorit! Cum a decurs cununia civilă: „Am avut emoții”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 iun 2024, 03:20

Cristina Vasiu este oficial soție! Cum a decurs cununia civilă ne spune chiar artista

Sursa: Captură YouTube

Cristin Vasiu a făcut deja primul pas, înainte de o nuntă pe cinste. Cântăreața a spus DA în fața oficialului de stare civilă, alături de soțul ei, Cătălin Stoica.

Vedeta și iubitul ei sunt oficial o familie și au plănuit deja nunta pentru anul viitor. Frumoasa blondă a arătat impecabil, purtând o rochie albă, cu un decolteu generos și o coafură care i-a scos în evidență trăsăturile. 

Cristina Vasiu și iubitul ei, Cătălin Stoica, s-au căsătorit civil la Primăria sectorului 3

„Astăzi este o zi specială pentru noi, am avut emoții”, a

spus vedeta, vizibil emoționată după terminarea cununiei civile. 

Aceasta a mai povestit că a fost o zi cu multe peripeții, deoarece inițial i-a trimis pe invitați la altă locație, însă totul s-a rezolvat cu bine în cele din urmă. 

Întrebați cum au decurs pregătirile pentru această zi importantă, cei doi au declarat că au luat lucrurile din timp, pentru a nu se aglomera foarte tare în această zi. 

„Nu a fost foarte stresant, pentru că știam ce avem de făcut”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Cum a fost păcălită Cristina Vasiu și și-a pierdut contul de Instagram. Dezvăluiri exclusive ale artistei: "În 3 minute, nu mai aveam nimic!"

De asemenea, un detaliu care a șocat multă lume a fost decizia Cristinei de a-și păstra numele. 

„Am vrut să-mi păstrez și numele meu de familie, mi-a fost greu să mă dezlipesc de el. Sunt singurul copil și simt că mă reprezintă numele. Așa mi-am început cariera.” 

Cei doi își doresc foarte mult copii

Cătălin ne-a transmis că ei sunt o familie tradițională și vor lua lucrurile pas cu pas, astfel că urmează o nuntă, iar mai apoi va urma și un bebe sau poate chiar mai mulți, însă

nu este exclusă o schimbare de planuri. 

Citește și: Iulia Albu le-a desfiintat pe Lidia Buble, Adela Popescu si Cristina Vasiu si a laudat-o pe Luminita Anghel! Uite cine au luat de data asta trofeele WOW si BAU!

„Eu îmi doresc foarte mult copii și Cătălin la fel. Nu sunt încă însărcinată, mi-ar plăcea să fiu o mireasă mai slăbuță, dar cum va vrea Dumnezeu ”,

a spus Cristina. 

„Vom face toate lucrurile pas cu pas ”, a adăugat soțul acesteia. 

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.