Criteriile după care părinții aleg cărucioarele

Author: Oana Iosif

În zilele noastre, printre dintre cele mai frecvente și preferate activități ale oamenilor se numără cumpărăturile. În mod inconștient, le facem tot timpul. Indiferent dacă este vorba de cumpărare de alimente, haine noi, echipamente și altele, vizităm comercianții cu amănuntul și punctele de vânzare ale acestora și facem o afacere care să răspundă nevoilor ambelor părți. De obicei, cumpărăturile nu lasă o amprentă importantă și de durată asupra cumpărătorului, dar există bunuri care au impact afectiv.

Toate acestea sunt produse pe care părinții le cumpără pentru copiii lor. După vestea bună a unui nou membru al familiei, toată lumea se concentrează pe furnizarea a tot ce este necesar pentru creștere cumpărând haine, jucării, scutece, produse cosmetice, precum și articole mai mari, cum ar fi un pat, scaun auto și, desigur, un cărucior. Alegerea ultimului element este definită ca fiind mai dificilă și este important să o faceți în funcție de anumite criterii. Cărucioarele de la Kidso le întrunesc pe toate și sunt preferate pe piață.

Căruciorul și funcțiile sale sunt de o mare importanță. El este un ajutor fidel părinților ei, deoarece nu este doar un vehicul. Cărucioare sunt un substitut pentru brațele mamei, care ar trebui să ofere liniște și căldură celui mic. În afară de mers pe jos, căruciorul poate fi folosit în multe alte situații. Cu el puteți oferi confort copilului dvs., oriunde vă aflați. Îl poți folosi și acasă dacă îți faci treburile casnice și copilul tău te urmărește din el și este empatic.

Atunci când alegeți un cărucior, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la gama largă oferită pe piață. Cu criteriile corecte, sunt selectate cele mai bune propuneri. Aici sunt câțiva dintre ele.

● În primul rând, acordați atenție cadrului căruciorului și siguranței pe care aceasta o poate oferi copilului dumneavoastră. Sănătatea și liniștea ta completă depind de ea.

● Un cărucior trebuie să fie stabil. Acest factor afectează siguranța și nu trebuie trecut cu vederea ca și criteriu de selecție. Cadrul nu trebuie să fie incomod. În acesta, pe lângă copilul tău, vei pune lucrurile necesare pentru el și pentru alții. Vehiculul trebuie să suporte greutatea perfect, fără a cauza motive de îngrijorare părintelui.

● Centurile de cărucioare pentru copiii mai mari sunt de o mare importanță. Pe măsură ce copiii cresc, devin mai energici și se agită constant. Cărucioare au două tipuri de centuri - 3 puncte pentru cele mai mici și 5 puncte pentru cele mai mari. Este bine să fii atent la modul de fixare și reglare a centurilor.

● Frânele unui cărucior sunt o piesă la fel de importantă ca pentru orice vehicul. Uneori, acestea sunt cele mai importante pentru siguranța copilului dumneavoastră. Aruncați o privire la modul în care funcționează și cât de puternice sunt.

● Mânerul căruciorului trebuie să fie confortabil pentru persoana care îl va împinge. Datorită acestui fapt, este bine să optezi pentru unul reglabil pentru a fi confortabil pentru persoanele de orice înălțime. Persoana care conduce căruciorul trebuie să se simtă confortabil. De asemenea, este important cât de lung este mânerul, pentru a evita lovirea constantă a căruciorului în timp ce este împins.

● Trebuie să fii atent la roțile căruciorului. Sunt importante pentru sezon și condiții.

● Plierea căruciorului și mecanismul acestuia ar trebui să fie confortabile pentru părinți. Din ce în ce mai des, oamenii pun căruciorul în mașină, deci este important ce dimensiuni are în formă pliată și dacă schimbarea poziției sale este ușoară.

● Scaunul reglabil și suportul pentru picioare sunt importante pentru confort.

Există multe criterii de care trebuie să țineți cont. Acestea sunt principalele și vă vor ajuta să-l alegeți pe cel mai bun. Pe piață există o gamă largă, în special la Kidso. Aici veți găsi produse de calitate dovedită, după cum reiese din certificatul elvețian de siguranță SGS. Aveți încredere în ei și aplicați aceste criterii bunurilor lor.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.