Critici severe din partea presei belgiene la adresa echipei naționale a României: „Lipsă de Creativitate și Eficacitate Ofensivă”

Autor: Andrei Costanda

Presa din Belgia a pus tunurile pe echipa națională a României.

Sursa: Profimedia

Radioteleviziunea belgiană RTBF a adus critici dure echipei naționale a României, condusă de Edward Iordănescu, înainte de meciul crucial împotriva Ucrainei la EURO 2024.

Cu doar câteva zile înainte de startul meciului dintre România și Belgia la EURO 2024, presa belgiană a lansat o serie de critici la adresa echipei naționale a României. Radioteleviziunea belgiană RTBF a subliniat problemele ofensive ale tricolorilor, remarcând că echipa condusă de Edward Iordănescu a marcat doar trei goluri în ultimele patru meciuri amicale, ceea ce ridică serioase îngrijorări cu privire la capacitatea echipei de a performa la turneul final.

Naționala României pusă la zid de presa belgiană

RTBF și alte surse belgiene au evidențiat dificultățile României în a înscrie chiar și împotriva unor adversari considerați accesibili, precum Irlanda de Nord, Bulgaria și Liechtenstein. Singura echipă care a primit gol de la România în aceste meciuri amicale a fost Irlanda de Nord.

„România este o lipsă de creativitate care stârnește îngrijorare.

Doar trei goluri în patru meciuri amicale. 'Tricolorii' sperau fără îndoială că vor avea o pregătire mai reușită. Cu excepție Columbiei, coechipierii lui Răzvan Marin au înfruntat adversari abordabili. Irlanda de Nord, Bulgaria şi Liechtenstein s-au deplasat la Bucureşti. Doar prima dintre acestea (n.r- Irlanda de Nord) a primit gol. Semne ale unor adevărate probleme ofensive ale românilor.”
, au scris jurnaliștii din presa belgiană.

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

Meciul cu Ucraina, decisiv pentru naționala lui Edward Iordănescu

Criticii belgieni sugerează că primul meci al României la EURO 2024, împotriva Ucrainei, ar putea fi decisiv pentru parcursul echipei în competiție. Aceasta pune o presiune suplimentară pe echipa lui Edward Iordănescu, care trebuie să demonstreze că poate depăși problemele ofensive și să ofere o prestație solidă.

În comparație cu ceilalți adversari din Grupa E, Belgia, Slovacia și Ucraina, presa belgiană consideră că Slovacia este echipa cea mai puțin intimidantă, deși se află într-o formă bună și are jucători importanți,

precum Milan Skriniar. Ucraina este văzută ca principalul adversar al Belgiei, având potențialul de a destabiliza echipa antrenată de Domenico Tedesco.

„Slovacia este, fără îndoială, cea care sperie cel mai puțin, dar este în formă, aşa cum arată rezultatele ultimelor amicale, şi are la dispoziție tot lotul, în frunte cu Milan Skriniar. Ucraina este adevăratul adversar numărul unu al Belgiei, pe care ar putea s-o destabilizeze”, au adăugat belgienii.

În ciuda criticilor aduse adversarilor, presa din Belgia a subliniat că „Dracii Roșii” sunt favoriți la fiecare meci din grupă și că depinde de ei să-și asume acest statut și să demonstreze superioritatea pe teren.

„Indiferent de forma adversarilor, Dracii noştri vor fi favoriți la fiecare meci. Depinde de ei să-şi asume statutul”, incheie sursa citată.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?