CRUZIME: Au adus pe lume un bebelus cu sindromul Down. Nu o sa crezi ce au ales sa faca cu el, din cauza ca e bolnav: "Nu va puteti numi oameni"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:26

Cazul de mai jos a socat intreaga lume prin duritatea lui.

Din motive medicale, un cuplu din Australia nu putea avea copii. Pentru ca isi doreau foarte tare sa aiba urmasi, cei doi au apelat la o mama surogat, pe care au gasit-o in Thailanda, si careia i-au oferit zece mii de dolari pentru a le purta copilul.

Totul a decurs asa cum trebuie, cei doi urmand sa fie parinti de gemeni. Din nefericire insa, medicii l-au diagnosticat pe unul dintre bebelusi cu sindromul Down inca din uter.



Familia i-a cerut imediat mamei surogat sa il avorteze. Femeia insa nu a acceptat din motive religioase, si a spus ca va duce intreaga sarcina pana la capat.

In momentul in care cei doi bebelusi s-au nascut, cuplul din Australia a plecat doar cu cel sanatos acasa, abandonandu-l pe cel boolnav. Cazul a impresionat milioane de oameni din intreaga lume, care au donat in total aproape 200.000
de dolari pentru cresterea micutului.

Parintii au fost identificati si risca acum sa piarda custodia bebelusului sanatos.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.