CRUZIME FARA MARGINI: A transat un pui de caine, l-a prajit pe gratar dupa care l-a mancat FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:08

Un barbat din Africa de Sud risca puscaria dupa ce a recunoscut ca a transat si a prajit pe gradar un catelus, pe care ulterior l-a mancat.

Suspectul, in varsta de 43 de ani, a omorat puiul de doar 6 saptamani rupandu-i gatul. Capul catelusului si o parte din intestine au fost gasite la fata locului de membrii unei organizatii de protectie a animalelor.

 

"Ne-a spus ca a rupt capul animalului, ca l-a prajit si ca l-a mancat. Este ingrozitor. Nu am mai intalnit pe nimeni care sa recunoasca cu seninatate o fapta atat de oribila.

Omul era convins ca nu a gresit cu nimic", a declarat reprezentantul organizatiei.

 

Oribila fapta a fost confirmata si de nepoata barbatului, care a asistat oripilata la intreaga scena.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

"Catelusul plangea foarte tare iar el i-a rupt gatul.

Ulterior i-a taiat abdomenul si i-a scos intestinele. L-a jupuit de piele si l-a pus pe gratar, dupa care l-a mancat. E nebun, mi-a fost frica sa ii spun ceva", marturisese fata.

 

Catelusul sacrificat era unul dintre cei 8 caini pe care barbatul ii detine.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.