CRUZIME FARA MARGINI: Iata in ce stare a fost gasit acest caine ABANDONAT pe strazi! E inuman

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:38

Politia din Marea Britanie si reprezentantii unei asociatii de protectie a animalelor au ramas socati cand au vazut patrupedul din imaginile alaturate.

Cainele, care nu are nici macar un an, a fost adus la o sectie de politie de un tanar care l-a gasit pe strazi.

Botezat Jess, animalul este un adevarat schelete ambulant. Cantareste putin peste 5 kilograme, jumatate fata de greutatea pe care ar fi trebuit sa o aiba.

Desi a primit un tratament bogat in substante nutritive si a suferit chiar si o transfuzie de sange, patrupedul este in stare critica.



"O asemenea pierdere in greutate nu se intampla peste noapte. Credem ca a fost subnutrita o perioada lunga de timp. Nu excludem nici posibilitatea ca Jess sa fi fost abandonata intr-un loc inchis. Era plina de urina si fecale cand a fost gasita, ceea ce sugereaza ca a fost inchisa intr-o cusca ceva vreme. Speram sa se refaca, desi este intr-o stare critica. A fost cu siguranta abuzata, cu toate acestea insa este foarte prietenoasa", a declarat un reprezentant al asociatiei de protectie a animalelor.


Politia ii cauta acum stapanii. Daca vor fi gasiti acestia risca o amenda consistenta si chiar pot face cateva luni de inchisoare.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.