CRUZIME fara margini! Si-a INCENDIAT PROPRIUL FIU dintr-un motiv halucinant

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 19:45

Caz socant in Peru!

Hitler Baneo Nunez, un Peruvian in varsta de 49 de ani, este cercetat de autoritati sub acuzatia ca si-ar fi incendiat propriul fiu pe motivul ca era homosexual si seropozitiv. Dezamagit si suparat de rusinea pe care fiul sau a adus-o asupra familiei, barbatul ar fi turnat bezina peste tanarul in varsta de 22 de ani si i-ar fi dat foc fara niciun fel de mila. Anchetatorii sustin ca tatal se saturase sa tot fie tinta tuturor batjocurilor din partea cunoscutilor facute la adresa orientarii sexuale a fiului sau.


Vecinii au fost cei care l-au salvat pe tanar din ghearele flacarilor care ii cuprinsesera intregul corp. Tanarul s-a ales cu arsuri pe fata, maini si picioare, dar starea lui de sanatate nu este buna. Are tuberculoza si este seropozitiv.

Tata a vrut sa ma omoare din cauza bolilor de care sufar, dar matusa mea m-a luat din casa tatalui meu si m-a internat intr-o institutie specializata.
Tatal meu nu ma accepta asa cum sunt
”, a declarat tanarul care este internat intr-un azil.

O organizatie locala, Comunidad Homosexual de la Región Loreto, care lupta pentru drepturile minoritatilor sexuale a emis un comunicat prin care roaga autoritatile sa ia atitudine impotriva atacurilor homofobe tot mai dese si mai sangeroase indreptate impotriva homosexualilor, lesbienelor sau transexualilor.