CRUZIME FARA MARGINI! Si-au UCIS fiica turnand ACID sulfuric peste ea pentru ca a intors capul pe strada dupa un baiat FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:54

Un cuplu din Pakistan se afla in spatele gratiilor dupa ce si-au ucis fara remuscari fiica de 15 ani, turnand acid sulfuric pe ea.

Mohammad Zafar si sotia lui, Zaheen, au fost retinuti de politie in urma atacului asupra fetitei lor, Anusha, care a murit la spital in chinuri groaznice din cauza arsurilor.

Motivul pentru care cei doi au recurs la un asemenea gest de cruzime este uluitor: nu au suportat faptul ca tanara a intors capul pe strada dupa un baiat.

"Era un baiat care mergea pe strada cu motocicleta.
Ea si-a intors de doua ori capul si s-a uitat la el. I-am spus sa nu faca acest lucru, insa nu m-a ascultat, asa ca am pedepsit-o si am turnat acid sulfuric peste corpul ei", spune barbatul.

Sotia lui spune ca fetita a implorat sa fie iertata.

"Ne tot spunea ca nu a facut-o intentionat si ca nu se va mai repeta si ne implora sa o iertam.
Am aruncat acidul peste ea. A fost destinul ei sa moara asa", a declarat mama fetei.

In urma gestului infiorator Anusha a suferit arsuri extrem de grave pe 60% din suprafata corpului. Parintii nu au dus-o la spital decat dupa cateva zile, insa era prea tarziu pentru copila. Cei doi au fost inchisi si sunt judecati pentru omor deosebit de grav.