CRUZIMEA fata de animale NU ARE LIMITE! Iata cum arata un caine care a fost INFOMETAT 2 luni FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:51

Asociatia pentru protectia animalelor din Marea Britanie a gasit un caine despre care spune ca este cel mai slab patruped in viata pe care l-au vazut vreodata.

Animalul de companie era abandonat intr-o cutie de carton pe marginea unui drum si se pare ca nu mai mancase nimic de doua luni de zile.

 

Cainele, care are in jur de 2 ani, cantarea doar 8 kilograme cand a fost gasit, jumatate din greutatea normala pe care ar trebui sa o aiba, si era atat de slabit incat nu putea sa manance sau sa bea.

 

Medicii veterinari l-au invelit in paturi timp de mai multe zile, pentru ca nu putea nici macar sa-si mentina caldura coporala, si i-au administrat perfuzii.

 

Ulterior patrupedul a inceput sa manance si sa bea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

"Am opt ani de cand lucrez in aceasta institutie, deci animalele abuzate nu sunt un lucru nou pentru mine. Insa niciodata nu am vazut un caine viu atat de slab. Are jumatate din greutatea pe care ar trebui sa o aibe", spune Anna Parry, medic veterinar in cadrul clinicii.

 

"Hope era inr-o stare foarte proasta cand a ajuns la noi. Daca mai statea cateva ore in acea cutie acum nu mai era printre noi.

Cand a fost adusa nu putea nici macar sa stea in picioare. Acum reuseste, insa pentru scurt timp. Se reface, dar va trece ceva timp pana cand va ajunge la normal", a declarat purtatorul de cuvant al asociatiei.

 

In Marea Britanie au loc numeroase acte de cruzime fata de animale, desi legea este dura: maltratarea lor se pedepseste cu pana la 6 luni de inchisoare si o amenda de pana la 20.000

de lire sterline.