Cu cât se vinde litrul de benzină și cel de motorină joi, 26 mai 2022. Unde găsiți cea mai ieftină benzină și motorină în Capitală

Autor: Andrei Ionescu

Cât costă litrul de benzină și cel de motorină joi, 26 mai 2022

Sursa: pexels.com

Iată cât costă litrul de benzină și cel de motorină joi, 26 mai 2022. Ieri benzina s-a scumpit cu câțiva bani.

Joi, 26 mai 2022 nu se înregistrau modificări în privința prețului benzinei și motorinei. Ieri benzina, atât cea standard, cât și cea superioară se scumpise cu cel puțin 4 bani.

Cel mai ieftin litru de benzină standard se găsea în Capitală la o stație de alimentare Petrom de pe Str. Dr. Herescu Petre, nr. 2A, Sector 5. Alte benzinării Petrom și Lukoil vindeau litrul de benzină standard joi cu prețuri cuprinse între 8.11

și 8.17 lei. OMV și MOL vând litrul de benzină standard cu cel puțin 8.20 lei.

Cea mai ieftină motorină standard se găsea în Capitală la două stații de alimentare Lukoil, de pe șos. Orhideelor, nr. 4, sector 6 și bd. Preciziei, nr. 34, sector 6 (8.76 lei/litru). 

Cea mai ieftină benzină superioară se găsea cu 8.27 lei la stațiile Lukoil de pe șos.

Orhideelor, nr. 4, sector 6 și bd. Preciziei, nr. 34, sector 6.

Cea mai ieftină motorină superioară se găsea la aceleași stații Lukoil de pe șos. Orhideelor, nr. 4, sector 6 și bd. Preciziei, nr. 34, sector 6: 9.12 lei/litru.

Dan Negru: „Un plin de 50 L costă 353 lei. Un zbor până-n Dubai e mai ieftin”

Dan Negru scria la începutul lunii martie 2022 că un zbor până în Dubai  a ajuns mai ieftin decât un plin de carburant.

„Un plin de 50 L costă 353 lei.    Un zbor până-n Dubai/AbuDhabi, de Paște, e mai ieftin: 219 lei. Comparație de tipul bate șaua să priceapă iapa. Pricepe?”, a fost mesajul transmis de Dan Negru pe Instagram.

Benzina, motorina și gazul s-au scumpit enorm în ultimul an. Litrul de benzină se vinde cu mai mult de 35% față de aceeași perioadă a anului trecut, în timp ce prețul la motorină a crecsut cu 60%.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"În fiecare zi carburantul se scumpește cu câțiva bani", declara, pentru  kanald.ro

, un angajat al unei stații de alimentare TSV, aflată pe Șoseaua Alexandriei, în zona localității Bragadiru.

Citeste si: Ce se întâmplă cu prețul benzinei și cel al motorinei marți, 24 mai! Care e prețul unui litru de carburant

Amenzi după cozile de la benzinării

ANPC a dat, în luna martie a acestui an, după cozile de la benzinării, amenzi de 950.000

unor stații de alimentare după controalele efectuate. ANAF a dat amenzi de 140.000 de lei, iar IGSU a dat amenzi de 750.000 de lei.

"ANPC – până astăzi a verificat peste 90 de stații de carburanți și sediul central al unei companii. Nivelul amenzilor este de 950 de mii de lei.

Au fost date și 10 avertismente și trei măsuri de oprire temporară a prestării de servicii și patru decizii de încetare a practicilor comerciale incorecte. ANPC a amendat cu 100 de mii de lei o companie, cea mai mare amendă pe care o poate da.

ANAF – s-au aplicat deja șase contravenții de 140 de mii de lei. Se adaugă confiscarea a 1.250 de lei și suspendarea unui punct de lucru din Satu Mare, timp de 30 de zile. Acolo au fost date amenzi de 100 de mii de lei. Două puncte de lucru din Dumbrăvița și unul din Botoșani au fost amendate cu 19 mii de lei.

IGSU a verificat 814 stații de carburanți, până astăzi la ora 10, și a aplicat sancțiuni în valoare de 750 de mii de lei. Specialiștii reiterează respectarea normelor de precauție atât de către operatori, cât și de cetățenii care vin să alimenteze (este vorba despre depozitarea combustibilului în recipiente improprii)", anunța purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

Citeste si: Benzina se scumpește iar! Cât costă, la pompă, astăzi litrul de benzină și cel de motorină

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.