Cu ce a fost îmbrăcată fiica Iuliei Albu la banchetul clasei a VIII-a: „Mulțumesc, mami, pentru pantofii tăi Valentino”. Toată lumea a rămas cu gura căscată

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 07 iun 2024, 10:18

Fiica Iuliei Albu a strălucit la banchet

Sursa: Instagram mika_la_blanche

Joi seară, pe 6 iunie, Mika, fiica Iuliei Albu și a lui Mihai Albu a petrecut încheierea celor opt ani de gimnaziu, alături de profesori și colegi.

La eveniment, Mikaela Albu a purtat o ținută care a atras multe priviri. De vestimentația ei s-a ocupat chiar propria mamă, Iulia Albu, celebra creatoare de modă. Însă și tatăl ei și-a adus contribuția.

Cu ce a fost îmbrăcată fiica Iuliei Albu la banchet

Imaginile de la banchetul clasei a VIII-a au fost postate de tânără pe pagina ei de Instagram.

Aceasta a publicat un clip în care defila, cu mândrie, în frumoasa ținută pregătită de mama ei.

Mika a purtat o frumoasă rochie mini, portocalie, care avea aplicat un model cu trăsuri și castele argintii. Aceasta a completat aerul boem conferit, de rochie, cu o pereche de ciorapi albi, dantelați și cu o pereche de pantofi de colecție, marca Valentino, împrumutați de la Iulia Albu.

Citește și: „Sunt niște traume” Mihai Albu, despre relația cu fiica sa. Cum a fost afectată Mikaela de divorțul părinților

Printre accesoriile purtate s-au numărat un colier din mărgele roz și o pereche de cercei rotunzi, din niște frumoase cristale colorate. De asemenea, tatăl ei, Mihai Albu, i-a ales o poșetă cubică, de culoarea bronzului, care a completat perfect întregul outfit. Nu în ultimul rând, Mika a fost machiată și coafată profesional, ceea ce i-a oferit un look impecabil și a făcut-o să strălucească.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce a postat Mika Albu de la banchetul clasei a VIII-a

În descrierea videoclipului postat pe rețelele sociale, în care a părut să se distreze de minune cu colegii ei, tânăra a ținut să le mulțumească atât părinților ei, pentru ajutorul oferit cu ținuta, cât și profesorilor și colegilor, pentru cei opt ani pe care i-au petrecut împreună și în care se bucură că a învățat o mulțime de lucruri.

„A fost o seară pe care nu o voi uita prea curând.

Am legat prietenii pentru o viață și am învățat să îmi întind aripile către viitor. Indiferent de ce va urma de acum înainte, vă mulțumesc tuturor. Am învățat multe de la voi și împreună cu voi. Începem un nou capitol. Promoția 2024 a Școlii Titu Maiorescu, let’s do this!

Citește și: Mesajul Iuliei Albu după ce Mihai Albu a fost operat de cancer: „Sperăm ca această boală cumplită să fie învinsă”

Îți mulțumesc, mami, pentru cea mai frumoasă rochie și bijuterii, m-am simțit ca o prințesă. Mulțumesc pentru pantofii tăi Valentino, pe care mi-am dorit mereu să îi port măcar o seară. Mulțumesc Cătălina și Andreea și mulțumesc, tati, pentru geanta asortată perfect la ținuta mea. Vă iubesc”, a transmis Mikaela Albu, pe rețelele sociale.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu)