Cu ce a greșit Armin Nicoară față de Claudia Puican, la „Insula de 1 milion”. Adevăratul motiv pentru care și-a dorit să se întoarcă acasă mai repede

Autor: Diana Ghita

Cu ce a greșit Armin Nicoară față de Claudia Puican

Sursa: Facebook Claudia Puican

Recent, Armin Nicoară a fost invitat la emisiunea „Secretele insulei de 1 milion”, unde a dezvăluit că a început să fie cuprins de vină, în timp ce se afla pe insulă, deoarece i-a adus o mare dezamăgire Claudiei Puican.

Atunci când Iulian Lemnaru a primit de la partenera lui vestea că va deveni tătic, de față cu toți concurenții, Armin Nicoară a trecut prin niște clipe greu de descris.

Cu ce i-a greșit Armin Nicoară Claudiei Puican

Cu toții știu că artistul și soția lui, Claudia Puican, își doresc din tot sufletul un copil, însă, din păcate, anumite probleme îi împiedică să devină părinți.

„Momentul ăla pentru mine a fost crud. Direct m-am dus cu gândul la Claudia, că ea stă supărată acasă. Nu mai știam ce să fac, m-au luat toate gândurile”, a povestit saxofonistul.

Acesta și partenera lui au făcut mari eforturi pentru a se programa la un medic de renume din Paris, în vederea unei inseminări in vitro, pentru care Claudia chiar își făcuse mari speranțe.

Însă, din cauza a diverse probleme, cuplul a tot amânat vizita la doctor, iar când Armin a plecat pe insulă, acesta le-a dat o ultimă șansă celor doi, pe care au ratat-o.

Citește și: Ce a pățit Armin Nicoară din cauza diabetului! Dezvăluiri din culisele emisiunii „Insula de 1 milion”: „Toată lumea a fost speriată și îngrijorată pentru mine”

„Am avut un ultimatum de la doctorul de la Paris.

Mi-a spus că dacă și de data asta îl refuz, o să pice toată treaba și îi spusesem Claudiei: Cu riscul de a pierde programarea, eu vreau să merg la concurs”, a explicat artistul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

De ce și-a dorit Armin Nicoară să se întoarcă acasă

După ce Lemnaru fusese anunțat că va avea un copil, Armin Nicoară a început să aibă mari mustrări de conștiință, pentru că a ales insula în locul vizitei la medic, pe care soția lui o aștepta cu nerăbdare.

„Din acel moment, în prima seară când am adormit am visat-o pe Claudia că era supărată.(...) Când m-am trezit m-a luat plânsul și am zis: «Cred că am greșit față de Claudia»”, a

spus fostul concurent.

Ulterior, Armin Nicoară și-a dorit să fie nominalizat la următoarea probă, însă nimeni nu i-a luat în considerare cererile, întrucât majoritatea aveau, deja, niște strategii bine puse la punct. Însă, din fericire pentru el, chiar o persoană din tabăra lui a picat la ruletă pentru a alege cei patru concurenți care se vor întrece.

Citește și: „Un prințișor”. Claudia Puican a făcut marele anunț în timp ce Armin Nicoară participă la “Insula de 1 milion”. Artista este în culmea fericirii

„Într-un final, a picat la ruletă numărul 15, Floricuța. Când am văzut numărul 15 am început să plâng de fericire. Am zis: «Ăsta este momentul!». Am vorbit cu Floricuța, i-am zis că îmi doresc foarte mult să intru la joc”, a mai declarat saxofonistul.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?