Cu ce afecțiune se luptă David Beckham. Fostul fotbalist a fost diagnosticat în urmă cu mai mulți ani

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 06 feb 2024, 00:30
Fostul fotbalist a fost diagnosticat în urmă cu mai mulți ani
Sursa: Facebook David Beckham

David Beckham este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din lume, însă diagnosticul pe care îl are îi face viața mai complicată.

David Beckham a fost diagnosticat în urmă cu mai mulți ani, iar această afecțiune îl face să aibă o rutină mai diferită decât a celorlalte persoane, inclusiv a soției sale, Victoria Beckham.

Citește și: David Beckham a stat 12 ore la coadă pentru a-i aduce un omagiu Reginei Elisabeta a II-a cu lacrimi în ochi

Cu ce afecțiune se luptă David Beckham

David Beckham este unul dintre cei mai apreciați și iubiți fotbaliști din întreaga lume, însă viața acestuia nu este simplă, din cauza afecțiunii cu care a fost diagnosticat în urmă cu mai mulți ani. Deși fanii cunosc multe detalii despre viața fostului fotbalist, nu mulți cunosc diagnosticul cu care trebuie să trăiască.

Acest diagnostic a apărut încă din perioada în care juca fotbal, mai exact el s-a confruntat cu o tulburare obsesiv-compulsivă.

Această tulburare îl face să aprecieze mai mult decât trebuie curățenia și ordinea, iar în documentarele sale, acesta spune despre numărul par de răcoritoare pe care trebuie să le aibă în frigider.

„Totul trebuie să fie ordonat și la linie. Când pun băuturile răcoritoare în frigider, ele trebuie să fie în număr par. Dacă e una în plus, o scot de acolo și o pun în alt frigider.

Când ajung la hotel, iau toate cărțile și pamfletele din cameră și le încui într-un dulap”, spunea David Beckham, potrivit spynews.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Acesta a discutat și despre un obicei mai puțin cunoscut de oamenii din jurul lui, pe care îl face în tipul nopții, când toată lumea doarme, mai exact fostul fotbalist șterge lumânările folosite și le aliniază.

„Când toată lumea doarme în casă, obișnuiesc să curăț lumânările folosite, mă asigur că sunt aliniate corect, ca totul să fie ordonat. Dacă e vreo pată pe unul dintre paharele în care e lumânarea, o curăț. Știu, pot fi destul de ciudat”, a spus fostul fotbalist.

Citește și: David Beckham și-a surprins fiul cu un cadou de nuntă în valoare 600.000 euro. Brooklyn Beckham și actrița Nicola Peltz și-au unit destinele

Ce a declarat David Beckham despre soția sa?

David Beckham și Victoria Beckham sunt unul dintre cele mai puternice și iubite cupluri, iar cei doi se mândresc cu patru copii. Victoria Beckham este foarte strictă cu felul în care arată și stilul de viață sănătos pe care îl are, iar soțul ei i-a dezvăluit secretul.

David Beckham a povestit cum soția sa mănâncă același lucru timp de 25 de ani, singura excepție este de ziua ei, atunci când mai mănâncă o felie de tort.

„M-am căsătorit cu cineva care mănâncă același lucru de 25 de ani, pește cu legume.  Singura dată când a încercat altceva a fost atunci când era însărcinată cu Harper.   A fost una dintre serile mele favorite. Nu îmi mai amintesc despre ce preparat a fost vorba, dar nu a mai încercat de atunci”, a mărturisit David Beckham.

Citește și: David Beckham a suferit un accident grav de motocicleta! Afla care e starea fotbalistului in acest moment

 

Taguri: