Cu ce ”boală” se confruntă fiica lui Adrian Minune. Karmen s-a destăinuit pe rețelele de socializare: „Toate fetele au problema asta. Eu recunosc”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 24 iul 2023, 03:25

Cu ce ”boală” se confruntă fiica lui Adrian Minune

Sursa: Instagram Karmen

Fiica cea mare a lui Adrian Minune a făcut dezvăluiri despre ”boala” de care suferă pe rețelele de socializare. Nu doar Karmen de confruntă cu așa ceva, tot mai multe fete trec prin această situație.

Karmen Simionescu se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi. Deși fiica lui Adrian Minune a stat de parte de lumina reflectoarelor în ultima vreme, tânăra este împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal și nu ezită să împărtășească lucruri din viața ei cu fanii de pe rețelele de socializare, acolo unde este destul de activă.

Karmen s-a confesat pe rețelele de socializare

În urmă cu puțin timp, Karmen, fiica lui Adrian Minune, a făcut confesiuni despre ”boala” de care suferă. Aceasta le-a mărturisit internauților problema cu care se confruntă atunci când se filmează sau când își face fotografii. 

“Sincer, mi-am dat seama că sufă r de o boală. Boala se numește- boala filtrelor. Nu mai pot să mă filmez fără și știu că și voi treceți prin asta, trebuie să recunoașteți.

Când te vezi fără filtru zici că spargi telefonul. Te obișnuiești cu tine arătând așa, ca și cum ar fi adevărat.“,
a spus Karmen pe rețelele de socializare, potrivit spynews.ro.

Citeste si: Karmen, fiica lui Adrian Minune, implicată într-un accident rutier: "Toată bara din față e distrusă"

Tânăra recunoaște că a devenit dependentă de filtrele de pe Instagram și nu are o problemă să recunoască acest lucru.

Fiica lui Adrian Minune susține că este mai frumoasă cu filtru, pentru că îi micșorează nasul, îi ridică ochii și îi mărește buzele. Aceasta le-a propus urmăritorilor săi să se filmeze și fără filtre.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Momentul adevărului. Ce ziceți, să încep să mă filmez fără filtru? Multă lume o să zică: mamă, ce probleme are asta, dar pe bune acum, toate fetele trec prin asta. Aveți tupeu să recunoașteți? Eu recunosc, da, știu. Sunt mai frumoasă cu filtru. Filtrul îți micșorează nasul, îți ridică ochii, îți micșorează fruntea, îți mărește buzele și automat ești mult mai frumos. De asta ne place să stăm pe Instagram și de asta devenim dependenți de filtre.“,

mai spune fiica lui Adrian Minune.

Citeste si: Momente cumplite pentru Adriana Simionescu! Ce a pățit fiica lui Adrian Minune: „Nu am greșit cu nimic”