Cu ce boli nevindecabile se confruntă solistul trupei Imagine Dragons

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 07 aug 2023, 10:57
Cu ce boli nevindecabile se confruntă solistul trupei Imagine Dragons
Sursa: Facebook Imagine Dragons

Imagine Dragons este o cunoscută trupă muzicală ce a ajuns la inima fanilor de pe întreg globul, făcând un show uimitor la festivalul UNTOLD.

Dan Reynolds este solistul îndrăgitei trupe muzicale Imagine Dragons, iar în spatele energiei sale incredibile pe care o arată pe scenă, acesta se luptă cu două boli greu de învins.

Citește și: Se lansează primul episod din House of the Dragon. Cum arată trailerul serialului mult așteptat de fanii Games of Thrones

Ce boli are solistul trupei Imagine Dragons?

Trupa Imagine Dragons câștigă premii Grammy și împachetează stadioane din întreaga lume, iar festivalurile din întreaga lume își doresc ca aceasta să fie prezentă la evenimentele organizate, însă Dan Reynolds, solistul trupei a fost diagnosticat cu două boli greu de învins. Tânărul de 35 de ani are un corp de invidiat, pe care fanii îl admiră la concerte, însă în spatele acestuia se află problemele de sănătate.

Reynolds a dezvoltat boli autoimune grave, dar a fost diagnosticat și cu colită ulcerativă la începutul celor 20 de ani, iar în acel moment, el spune că a devenit mai strict cu ceea ce mănâncă ca un mijloc de a-și atenua boala, însă acest lucru l-a făcut să fie dependent de anumite medicamente. Problemele de sănătate de care acesta a suferit au fost ținute ascunde în fața fanilor, până în anul 2015, atunci când a decis să își ia inima în dinți și să își mărturisească starea de sănătatea în fața stadionului în care cânta. 

Dan Reynolds a anunțat în acel moment că suferă de o durere cronică a spondilitei anchilozante, o boală autoimună care este un tip de artrită a coloanei vertebrale.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Acesta este adevărul, nu am spus niciodată acest lucru în public, niciodată, și am de gând să-l spun în această seară pentru că face parte din viața mea acum.

Suferă cineva acolo de vreo boală? Nimeni nu vrea să ridice mâna?

Eu am ceva numit spondilită anchilozantă. Este o boală autoimună. Nu am vorbit niciodată despre ea pentru că, ca să fiu sincer cu voi, mi-a fost jenă. Și în seara asta o voi împărtăși, pentru că probabil că mai sunt și alți oameni care suferă de ea”, a anunțat artistul, potrivit dcmedical.ro

Citește și: Yamato Zaharia, dezvăluiri incendiare despre relația cu Ema Karter: „Am înșelat-o, o înșelam în fiecare zi” Pe cine a pus ochii campionul mondial la Kempo

Cum a afectat boala cariera solistului trupei Imagine Dragons?

Spondilita anchilozantă este o afecțiune pe termen lung în care coloana vertebrală și alte zone ale corpului devin inflamate, iar acest diagnostic îi afectează coloana vertebrală și articulațiile artistului.

Acesta a povestit cum simțea co nu poate să își miște coloana timp de ore întregi, dar și cum existau zile în care nici măcar nu putea să își atingă degetele de la picioare.

Acesta trebuie să aibă un stil de viață foarte strict pentru a se asigura că starea lui de sănătate este întotdeauna perfectă pentru a își face apariția pe scenă, dar și pentru a sta alături de cei trei copii pe care acesta îi are cu soția lui. Solistul trupei își face zilnic exercițiile pentru a menține inflamația scăzută, iar dieta pe care Dan Reynolds o ține trebuie să fie respectată cu sfințenie. 

Citește și: „Dumnezeu să te ierte!” Cum a reacționat Jador când a văzut ce s-a scris despre el! Reacția incredibilă a artistului