Cu ce dilemă să confruntă Andreea Mantea în ziua de Paște. Vedeta a cerut ajutorul fanilor: ”Avem nevoie de ajutor”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 24 ian 2023, 00:20

Cu ce dilemă să confruntă Andreea Mantea în ziua de Paște. Vedeta a cerut ajutorul fanilor: ”Avem nevoie de ajutor”

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea se confruntă cu o dilemă majoră în ziua de Paște. La insistențele fiului ei, David, vedeta a cerut ajutorul internauților pentru a rezolva problema.

Andreea Mantea are o mică dilemă de Paște, așa că a cerut ajutorul fanilor de pe rețelele de socializare pentru a desluși misterul. Aflată în mașină alături de David, fiul ei, cei doi au o discuție contradictorie pe tema existenței iepurașului de Paște. Băiețelul vedetei susține că iepurașul există și aduce argumentele necesare să o convingă pe mama sa, care, la rândul ei, susține că nu există.

Există sau nu iepurașul de Paște?

În timp ce erau în mașină, prezentatoarea emisiunii ”Casa Iubirii” și fiul ei au purtat o discuție de-a dreptul amuzantă. Urmăritorii Andreei Mantea au mereu parte de astfel de momente mamă-fiu și, de fiecare dată, se minunează de ideile pe care David le are. Pentru că nu a reușit să-și convingă fiul că iepurașul nu există, vedeta a cerut ajutorul fanilor de pe Instagram și le-a cerut să voteze la un sondaj cu ”Da” sau ”Nu”, în funcție de părerea fiecăruia.

Dacă internauții vor vota în mare măsură cu ”Da”, înseamnă că David are dreptate și că iepurașul de Paște există, iar dacă vor fi mai multe voturi de „Nu”, înseamnă că iepurașul de Paște nu există, de fapt. 

Andreea Mantea: Avem o situație și avem nevoie de ajutorul dumneavoastră. Dacă strângem mai mult de „Da”, înseamnă că tu ai dreptate.

Dacă strângem mai mult de „Nu”, înseamnă că eu am dreptate. David susține că există un iepuraș de Paște, care vine și ne aduce...Ce ne aduce?”

David: ” Dulciuri”

Andreea Mantea: ” De ce? Și unde le ține? Are o sanie ș el ca Moș Crăciun? E prieten cu Moș Crăciun?”

David: Nuu.

Trebuie să fie polar, nu e polar, ar fi înghețat”

Andreea Mantea: L-ai văzut vreodată?”

David: ” Nimeni nu l-a văzut niciodată”

Andreea Mantea: ” Deci vine ca Moș Crăciun, cu o sanie, apare și dispare, nu?”

Andreea Mantea: ” Și nu le sparge când sare? Eu mă chinui cu ouăle să nu le sparg, de câteva zile am grijă unde le punem, cum le vopsim.”

David: ” Sunt de ciocolată”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Eliminarea care a luat pe toată lumea prin surprindere! Andreea Mantea a anunțat că unul dintre concurenți va părăsi ”Casa Iubirii” Cine a plecat acasă: Consider că faci o greșeală

Andreea Mantea: ” Și nu se sparg? Sunt pline. Dar poate eu sunt la dietă, poate nu vreau ciocolată”

David:  „Nu le mănânci”

Andreea Mantea:  „Dar el de unde le ia?”

David:  „Cred că le face”

Andreea Mantea:  „Cu ce? Cu lăbuțele din față? Pe bune?”

David:  „Cu o fabrică”

Andreea Mantea:  „Și cine lucrează? Niște iepurași mai mici acolo sau cum?”

David:  „Cred că da. Eu nu știu foarte multe despre el. E un Ninja, cred că de asta”

Andreea Mantea:  „Un Ninja... Dar cine ți-a zis ție că există iepurele ăsta?”

David:  „Nu știu, viața”

Andreea Mantea:  „Viața ți-a spus că există acest iepure? Viața i-a spus că există un iepuraș de Paște. Dar de ce nu mă crezi pe mine când îți spun că nu există?”,  a fost dialogul dintre Andreea Mantea și David, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Kinga trece la un alt nivel! Cine este concurentul pentru care are o afinitate: ”Am spus la început că mă atragi și tu” Urmăriți gala ”Casa Iubirii”, duminică, 24 aprilie 2022, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D