Cu ce femeie a fost surprins Prințul William, la un pub local. Nu este vorba despre Kate Middleton

Autor: Diana Bostan

Prințul William alături de Kate Middleton

Sursa: Profimedia

Prințul William a fost surprins în compania soacrei sale, mama lui Kate Middleton, la un pub local, însă fără prințesa de Wales.

Prințul de Wales a fost văzut, potrivit unor informații apărute în USMagazine, alături de mama soției sale, Carole Middleton, la o pub local, în absența Prințesei Kate Middleton.

William a fost surprins în compania mamei prințesei de Wales

Richard Eden, gazda emisiunii Palace Confidential, a scris prin intermediul Daily Mail miercuri, pe 10 aprilie, că un client al pub-ului i-a spus: „ A fost totul foarte discret, fără vreo mare agitație.

A intrat pur și simplu și a traversat pub-ul. Părea să fie cu Carole Middleton.

Citește și: Veste minunată pentru Kate Middleton după diagnosticul de cancer! Ce se întamplă cu Prințesa de Wales în aceste momente

Kate, în vârstă de 42 de ani, a lipsit de la întâlnirea dintre soțul și mama ei, așa cum a lipsit și de la evenimentul în care membrii familiei regale sărbătoreau Paștele.

În schimb, ea și William, în vârstă de 41 de ani, au petrecut împreună în privat cu cei trei copii ai lor: Prințul George, în vârstă de 10 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de 8 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 5 ani.

Îngrijorările legate de sănătatea lui Kate au apărut după ce ea a suferit o intervenție chirurgicală abdominală în ianuarie, cu o lună înainte de ultima sa apariție publică la un angajament regal.

După săptămâni de speculații, Kate a dezvăluit faptul că a fost diagnosticată cu cancer.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Kate Middleton a primit o veste minunată

Într-un clip postat pe Instagram, pe 22 martie, Prințesa de Wales a făcut publice problemele ei de sănătate Aceasta a povestit că medicii au descoperit că are cancer în timpul unei intervenții chirurgicale abdominale planificate în luna ianuarie.

Conform unui sondaj realizat de  YouGov, în perioada februarie-aprilie a acestui an, Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, a devenit cel mai iubit membru al familiei regale britanice.

Înainte ca diagnosticul ei să fie făcut public, în februarie, Prințul Charles era cel mai popular membru al familiei regale, întrucât conducea cu un scor de 77%, iar soția lui îl urma îndeaproape cu 74%.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle le-au schimbat numele celor doi copii. Cum îi cheamă acum pe Archie și pe Lilibet

Cu toate acestea, popularitatea prințesei a crescut semnificativ după anunțul șocant al cancerului, întrucât a ajuns la un rating de 76%, în timp ce William a coborât la 73%.

Pe locul trei în topul popularității se află mătușa lui William, Prințesa Anne, cunoscută pentru devotamentul și dăruirea sa în momente dificile ale regatului. Prințesa Regală se bucură de o popularitate de 71% în rândul populației din Marea Britanie.