Cu ce gânduri a intrat Ionuț în Casa Iubirii. Cine este fata care l-a determinat să facă acest pas

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 14:48

Cu ce gânduri a intrat Ionuț în Casa Iubirii. Cine este fata care l-a determinat să facă acest pas

Sursa: Captură KANAL D

Ionuț este noul concurent care se alătură emisiunii ”Casa Iubirii”. Fetele sunt extrem de entuziasmate de prezența lui. Cine este fata pentru care tânărul a intrat în casă?

Ionuț este noul concurent din Casa Iubirii. Este originar din București și are 27 de ani. Fetele au fost foarte entuziasmate de prezența noului băiat, ba chiar, tânărul le-a întâmpinat cu câte un buchet de flori pe fiecare. Complimentele au fost pe măsura așteptărilor din partea noului concurent, fetele s-au arătat plăcut surprinse.

Citeste si: Corina de la Casa Iubirii, primele dezvăluiri despre bărbatul care a așteptat-o după reality-show: "Nu pot avea o relație!"

Ce l-a determinat pe Ionuț să intre în Casa Iubirii

Ionuț le-a făcut o surpriză fetelor din Casa Iubirii și le-a adus câte un buchet superb de flori. Deși a încercat să le mituiască, nou concurent nu a scăpat de întrebările concurentelor. De asemenea, acest le-a făcut și complimente fetelor încă de la intrarea în casă.

”Sunteți foarte drăguțe, să știți.

Sunteți mai drăguțe decât la televizor”,
a spus Ionuț, nou concurent din Casa Iubirii.

Natalia a fost cea care a dat startul întrebărilor în casă și l-a rugat pe noul concurent să se prezinte. Ionuț se pricepe să facă pizza, detaliu care a fost pe gustul concurentelor, care iubesc acest preparat, ba chiar l-au rugat să le gătească. 

”(n.r Dacă iubita ta nu mănâncă pizza, ce îi dai?) O duc la restaurant, găsesc o soluție”, a

mai spus Ionuț.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Noul concurent a venit cu lecțiile învațate de acasă și știe câte ceva despre fetele din casă. Ionuț și-a îndreptat atenția spre Kinga și i-a spus ”Tu ai relație, nu?”.  Kinga a dezvăluit, zâmbind, că nu mai este într-o relație.

Citeste si: O eliminare emoționantă, în Gala de aseară “Casa iubirii”. De astăzi, un nou concurent întră în competiția dragostei!

Cine este fata pentru care Ionuț a intrat în Casa Iubirii

Tânărul nu a scăpat de întrebările personale ale concurentelor. Ștefania a fost cea care l-a întrebat dacă a intrat pentru o anumită fată în competiție. Răspunsul lui Ionuț a fost destul de incert și le-a pus pe gânduri pe concurente. 

”Poate, o sa vedem, nu știu ce o să fie.”, a răspuns noul concurent la întrebarea Ștefaniei.

Ionuț nu a vrut să dezvăluie prea multe despre fata pentru care a intrat în casă, înainte să se convingă că ea este aleasa.

Citeste si: EXCLUSIV! Unde învață David, fiul Andreei Mantea: "Slavă Cerului, nu ne-am lovit de problema asta pentru că mi-a fost teamă!"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.