Cu ce își vopsea părul Regina Elisabeta a II a. Monarhul britanic a renunțat la acest obicei în 1990

Author: Alice Popescu
Actualizat: 09 iun 2023, 03:50

Regina Elisabeta a II a nu si-a mai vopsit parul din 1990

Sursa: Hepta

Regina Elisabeta a II a nu a mai dorit sa isi vopseasca parul incepand cu anii '90 preferand sa isi poarte podoaba capilara in nuanta naturala, gri.

Regina Elisabeta a II a a fost recunoscuta pentru simtul impecabil al stilului vestimentar incepand cu rochiile, bijuteriile si cu parul, in special. In ochii fanilor, coafura monarhului s-a schimbat vizibil in ultimii ani. Parul Elisabetei a II a, natural, era foarte ondulat si in tinerete obisnuia sa il poarte pana la umeri. Aceasta trasatura a mostenit-o si fiica ei, Printesa Anne. In ce priveste acest aspect, regina Angliei a apelat la o serie de stilisti care i-au mentinut acele trasaturi caracteristine si definitorii in ce priveste coafura.

Citeste si: William și Kate sunt oficial Prinț și Prințesă de Wales

De ce a renuntat Regina Elisabeta a II a sa isi mai vopseasca parul

Singura schimbare in ce priveste parul sau a fost in momentul cand a hotarat sa nu si-l mai vopseasca in 1990. Pana la momentul respectiv, Regina isi vopsea parul cu un produs Chocolate Kiss care s-a transformat intr-o nuanta de gri odata cu trecerea lunilor.

Pe masura ce Elisabeta a II a a imbatranit, a optat pentru parul mai scurt, cu cateva bucle proeminente. Scot Ian Carmichael, hairstylist-ul Reginei timp de 23 de ani a dezvaluit ca mergea la Castelul Buckingham sau la Windsor cel putin o data pe saptamana pentru a-si servi Suverana. 

Printul Dimitri al Iugoslaviei a dezvaluit ca Regina Elisabeta a II a nu a mai vrut sa isi vopseasca parul pentru a reveni la culoarea brunetului pentru a marca o noua etapa.

Maiestatea sa este un model, filosofia ei de viata este "in primul rand datoria si apoi pe locul doi tu, ca persoana" si este emblema unei natiuni", a declarat Printul cu ocazia Jubileului de Platina celebrat in iunie 2022.

Citeste si: Primul discurs al Regelui Charles al III-lea. Noul monarh al Marii Britanii se adresează lumii: ”Promit să vă servesc cu loialitate”

Monarhul britanic si-a vopsit unghiile cu acelasi lac timp de 33 de ani

Cat despre unghii, monarhul britanic a preferat un lac care costa in jur de 7 lire sterline in aceeasi nuanta timp de 33 de ani pe care Regina a adorat-o. Toate femeile din familia regala a inceput sa o poarte incepand cu Kate Middleton pana la Meghan Markle. Este de inteles de ce Regina a optat pentru o nuanta deschisa care sa se potriveasca cu garderoba vibranta cu care obisnuia sa apara in public.

 

 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii