Cu ce pensie s-a ales Florin Piersic după 65 de ani petrecuți în lumea teatrului? Suma pe care actorul o primește este scandaloasă

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 22 nov 2021, 16:05

Ce pensie are Florin Piersic

Sursa: Facebook

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori români. Acesta a făcut istorie în lumea teatrului și cinematografiei, iar aparițiile sale publice și interpretările sale aduc bucurie în sufletele oamenilor. Pensia pe care actorul o primește după anii petrecuți pe scenă este scandaloasă!

Florin Piersic este un nume cu mare rezonanță în lumea teatrului și a cinematografiei românești, care a reușit să facă istorie în anii săi de glorie. Însă, după 65 de ani în care a încântat publicul cu interpretările sale, maestrul Florin Piersic nu se poate lăuda cu o pensie pe măsură. Cu ce pensie s-a ales actorul?

Cu ce pensie s-a ales Florin Piersic după 65 de ani petrecuți în lumea teatrului? Suma pe care actorul o primește este scandaloasă

Florin Piersic a fost predestinat să aducă bucurie pe scenă și să încânte publicul cu intepretările sale. Marea lui dragoste a fost teatrul, iar talentul cu care a fost înzestrat l-a ajutat să aducă la viață sute de persoanje memorabile.

S-a bucurat de un succes incontestabil în cei 65 de ani de carieră, iar acum, la vârsta de 85 de ani, continuă să aducă zâmbetele pe buzele celor care îl urmăresc.

După mai bine de 65 de ani petrecuți pe scenă, Florin Piersic nu se poate lăuda cu o pensie prea mare din partea statului român. Acesta încasează lunar 2000 de lei, iar la această sumă se adaugă o indemnizație lunară de la Uniunea Teatrală din România, în valoare de 2700 de lei.

Marele actor nu a renunțat la aparțiile pe scenă și pe micile ecrane, în ciuda vârste înaintate pe care o are.

Iubește ceea ce face și acest lucru îl motivează să continue.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vesti triste despre Florin Piersic in ziua de Craciun! Anuntul a fost facut la TV: ''Mi-e frica de moarte''

Florin Piersic este implicat în mai multe proiecte până la finalul anului

Maestrul Florin Piersic a anunțat că va pleca în Belgia, unde va susține un spectacol pentru românii stabiliți acolo.

Activitatea actorului nu se oprește aici, în decembrie va călători la Dubai. Acesta urmează să filmeze alăuri de Dan Negru un moment incredibil pentru public cu ocazia sărbătorilor, care se va focusa pe călătoriile actorului în străinătate.

”Urmează pentru mine o perioadă agitată, pentru că, în luna decembrie, voi merge în Dubai, la invitația lui Dan Negru, vom filma emisiunea de Crăciun, care deja a devenit tradițională. De această dată, voi pregăti telespectatorilor o surpriză și voi comenta fotografiile pe care le-am făcut, de-a lungul anilor, în timpul călătoriilor petrecute în străinătate.[…] Sunt fericit că oamenii mă iubesc, în continuare, așa cum vă iubesc și eu pe voi toți, iar emisiunea pe care v-o pregătesc de Crăciun va sta și ea, mărturie”, a

declarat Florin Piersic.

Citeste si: Florin Piersic, sfâșiat de moartea lui Ion Dichiseanu! Care a fost mesajul emoționant de adio al artistului?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.