Cu ce probleme de sănătate se confruntă Larisa Iordache? ,,Era să-mi pierd un rinichi și am fost destul de inconștientă, dar mi-am asumat riscul.”

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 04 ian 2024, 04:25
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Larisa Iordache
Sursa: Facebook Larisa Iordache

Larisa Iordache a vorbit recent despre probleme de sănătate ce au făcut-o să ia o pauză de la sportul pe care îl iubește, despre o posibilă reîntoarcere în competiții și despre ale subiecte mai puțin cunoscute despre lumea sportivilor.

Larisa Iordache s-a retras din lumea sportului în urmă cu doi ani, perioadă în care s-a confruntat cu diferite accidentări ce i-au agravat starea de sănătate, dar care i-au și răpit sportul pe care l-a iubit.

Citește și: Sandra Izbașa, dezvăluiri din interiorul sălii de gimnastică. Ce se întâmplă între gimnaste: „Din păcate, am trăit niște experiențe”

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Larisa Iordache?

Larisa Iordache a fost considerată una dintre cele mai bune gimnaste din țara noastră, aceasta mândrindu-se cu o medalie de bronz la Jocurile Olimpice 2021, în cadrul echipei cu care a participat, patru medalii la Campionatele Mondiale, 16 medalii la Campionatele Europene și trei la Jocurile Mondiale Universitare. În total, gimnasta are în colecție 9 medalii de argint, 9 medalii de aur și 5 de bronz. 

După doi ani de la retragerea ei din lumea sportului, gimnasta a spus că își dorește din tot sufletul să mai poată concura la un concurs important, însă accidentările au făcut-o să fie rezervată cu privire la o posibilă întoarcere a acesteia pe bârnă.,, Nu este imposibil, nu am de unde să știu când îmi sclipește ceva în cap. Dar mi-am propus să nu mă mai supun la provocări fizice atât de mari, pentru că ultimul an a fost cu multe lucruri.

Când era să-mi pierd un rinichi și am fost destul de inconștientă, dar mi-am asumat riscul. De-a lungul anilor am renunțat la mine pentru gimnasta Larisa, nu pentru omul Larisa. Acum m-am ales pe mine, să am un viitor fără durere. Plus că am un început de artroză şi e prea devreme să îl am. Trebuie să fac infiltrații mult timp pentru a lubrifia zona”  , a declarat gimnasta în cadrul unui podcast. 

Aceasta a vorbit și despre superstițiile pe care încă le mai are după doi ani de la retragerea ei din gimnastică, spunând că singura superstiție pe care o mai respectă acum este să intre cu dreptul într-o încăpere. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Gimnasta Larisa Iordache, internată de urgență la spital! Ce diagnostic i-au pus medicii după calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Larisa Iordache a dat detalii despre viața ei privată

Larisa Iordache este o gimnastă de 26 de ani, ce s-a făcut remarcată prin naturalețea pe care o emană, dar și simplitatea de care a dat dovadă de-a lungul anilor.

Aceasta a apelat la un specialist pentru a face terapie, ce a ajutat-o mai ales după ce mama ei s-a stins din viață. Gimnasta își dorește să învețe lucruri noi despre ea, dar și să învețe cum să facă cele mai bune alegeri.

În podcastul la care a participat, Larisa Iordache a dat câteva detalii despre viața ei privată. „Sunt împreună cu cineva, da. Suntem într-o perioadă de cunoaștere. Îmi doresc să fie ceva curat, lin, frumos, să nu ne grăbim. E un om, un bărbat fain. Face sport de performanță și e tare drăguț. Face și sport de echipă și individual. Dacă aș avea o fetiță aș da-o la gimnastică, dacă o să-i placă la fel de mult cum mi-a plăcut mie. Cu siguranță copiii mei o să facă sport de performanță. Sportul îi ajută la foarte dezvoltare a fizicului și a psihicului, indiferent dacă face de performanță sau nu”, a declarat Larisa Iordache. 

Citește și: Jocurile Olimpice 2020: Larisa Iordache se califică în finala de la bârnă, dar se ACCIDENTEAZĂ! Cât va dura pauza

Sursa: Facebook Larisa Iordacheromaniatv.net