Cu ce probleme de sănătate se confruntă Saveta Bogdan. Interpreta de muzică populară a ajuns de urgență la medic

Author: Madalina Maftei

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Saveta Bogdan

Saveta Bogdan se confruntă cu probleme de sănătate, astfel a ajuns de urgență la medic.

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi. Din nefericire, artista se confruntă cu probleme de sănătate și a fost nevoită să meargă la medic. 

Saveta Bogdan a ajuns pe mâna medicului

Saveta Bogdan are 76 de ani și a fost nevoită să meargă la un control cu doar câteva zile înainte să plece pe litoral, acolo unde va lua parte la câteva filmări.

De ceva timp, artista se confruntă cu dureri de cap și de coloană. Medicul i-a recomandat să facă un RMN, pentru a vedea mai exact ce probleme are interpreta.

Saveta Bogdan a dezvăluit că fără biletul de trimitere de la medicul de familie nu și-ar fi permis să efectueze investigațiile de specialitate. 

Citeste si: Saveta Bogdan primește o pensie batjocoritoare! Cântăreața de muzică populară se plânge de lipsa banilor: „Greu, dar mă descurc”

”Mă pregătesc să fac un RMN. Cu biletul de familie de la medic am scutit 700 de lei. Atât m-ar fi costat, dar eu am pensie mică și nu îmi permiteam să dau atâta pe RMN.

M-a durut foarte tare, zilele acestea, în zona cefei. M-a consultat un medic și a spus că am spondiloză”, a declarat artista pentru  Fanatik.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Interpreta de muzică populară ar urma să plece pe litoral pentru trei zile, unde va lua parte la niște filmări. Aceasta a precizat că nu și-a închiriat o cameră de hotel, ci a rugat o prietenă să o găzduiască. 

Saveta Bogdan a dezvăluit că are o pensie foarte mică, după toți anii de muncă, artista primește lunar suma de 1200 de lei, bani care nu-i ajung pentru a duce o viață decentă.

”Știu că la mare este scump, prețurile sunt foarte mari, dar eu voi sta la o prietenă din Constanța. Nu îmi permit să plătesc pentru o cameră scumpă la hotel. Plec pe data de 9 august și stau până pe 11 august. Voi filma pentru două televiziuni și așa stau și eu puțin pe litoral”, a mai declarat cântăreața de muzică populară pentru sursa citată.

Citeste si: Vești triste despre Saveta Bogdan! În ce hal a ajuns una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară de la noi: „Mă pot descurca și eu, greu, dar mă descurc”

 

 

 

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!