Cu ce probleme de sănătate se confruntă Simina Loica chiar de ziua ei de naștere: ”Am vărsat toată noaptea” Anunțul neașteptat făcut de brunetă în urmă cu puțin timp

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 02 mai 2023, 08:40

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Simina Loica chiar de ziua ei de naștere

Sursa: Instagram Simina Loica

Simina Loica a primit un ”cadou” neplăcut de ziua ei de naștere. Bruneta și-a anunțat fanii din mediul online că se simte foarte rău.

Din nefericire, iubita lui Alex Bobicioiu trece prin momente dificile chiar de ziua ei de naștere. Fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” se confruntă cu stări de rău încă de azi-noapte. 

Simina se confruntă cu stări de rău chiar de ziua ei

Astăzi, 2 august, Simina Loica a împlinit frumoasa vârstă de 29 de ani. Din nefericire, fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” nu a primit un cadou tocmai plăcut, încă de azi-noapte starea ei de sănătate este instabilă, prezintă stări de rău, care nu s-au ameliorat nici până în acest

moment.

Chiar dacă nu se simte deloc bine, Simina a ținut totuși să transmită un mesaj de mulțumire fanilor săi din mediul online, care și-au rupt din timpul lor și i-au urat un sincer ”La mulți ani”.

Citeste si: Imaginile pe care Simina Loica și Bobicioiu le-au ascuns de ochii lumii! Ipostazele fierbinți în care s-au fotografiat fac înconjurul internetului

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși ar fi trebuit să se bucure și să-și petreacă ziua de naștere alături de persoanele importante din viața ei, bruneta le-a împărtășit admiratorilor că anul acesta are parte de o zi de naștere cu ghinion.

Pentru un moment, aceasta nu a dezvăluit care ar putea fi cauza acestor stări de rău care persistă în continuare. Rămâne de văzut dacă stările de rău au venit de pe urma stresului și oboselii sau dacă are să dea fanilor ei o veste mare, având în vedere că se află într-o nouă relație cu Alex Bobicioiu.

„Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase și ce mi-ați scris voi acolo, foarte drăguț din partea voastră că v-ați făcut timp deja în număr atât de mare să-mi scrieți «La mulți ani» și cum se face că fix de ziua mea eu am fost leșinată. Am vărsat toată noaptea, nu m-am odihnit, nu mă simt bine nici acum. Am dormit un pic pe canapea, aici era mai mult aer, nu știu, așa mi se părea mie.

Vai, deci ghinion pe ziua mea. Asta a fost surpriza mea dată de natură și de starea mea”,  a spus Simina Loica pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Ce meserie are Alex Zănoagă, fostul soț al Siminei Loica! Ce spune despre o nouă iubită în viața lui

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.