Cu ce probleme s-a confruntat Andra Volos în ziua cununiei civile cu Lele: „Mi-a făcut o rană”. Vedeta și soțul ei au făcut dezvăluiri neașteptate de la marele eveniment

Autor: Diana Bostan

Andra Volos și Lele s-au cununat civil

Sursa: Captură Youtube

Andra Volos și Lele s-au cununat civil, iar petrecerea de după ceremonie a fost una de zile mari. Andra a schimbat patru ținute, iar artistul Lele a dezvăluit ce înseamnă pentru el acel ”Da” spus în fața ofițerului de stare civilă.

Andra Volos și soțul său, cunoscutul artist Lele, au avut parte de emoții puternice. Cei doi și-au botezat fetița și s-au cununat civil. Ceremonia și petrecerea au avut loc într-un cadru de vis, unde au fost prezenți prieteni apropiați și membri ai familiei. Andra și Lele au făcut mai multe dezvăluiri, chiar în timpul marelui eveniment.

Citește și: Imagini de senzație de la cununia Andrei Volos cu Lele: „E un sentiment unic”. Ce ținute a schimbat vedeta, dar și ce au declarat Andra și Lele după botezul micuței Kim

Rochia Andrei Volos a cântărit peste 30 de kilograme

Andra Volos a impresionat pe toată lumea cu rochia sa de cununie, un adevărat exemplu de fast și eleganță. Vedeta a dezvăluit pentru Wownews, faptul că la această rochie s-a lucrat timp de trei luni, fiecare trandafir fiind realizat manual.

Citește și: Primele imagini de la botezul fiicei lui Lele și a Andrei Volos: „Am atâtea emoții”. Vedeta a atras toate privirile cu ținuta aleasă

Cu o greutate cuprinsă între 30 și 40 de kilograme, rochia a fost o provocare pentru Andra, provocându-i chiar și răni în doar 15 minute de purtare. Cu toate acestea, Andra a dorit să fie unică și să strălucească într-un mod diferit, optând pentru un stil simplu, dar elegant. Pe lângă rochia principală de la cununie, vedeta a mai schimbat alte trei ținute.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

„La rochia de cununie s-a lucrat 3 luni de zile, sunt toți trandafirii făcuți manual. Rochia are în jur de 30-40 de kilograme singură. Ceea ce mi-a făcut o rană în doar 15 minute cât am ținut-o. Dar a fost ceva ce mi-am dorit, să fiu unică și n-am mai văzut stilul ăsta și am vrut să fiu diferrită. De fiecare dată strălucesc în alt mod, așa că am vrut simplitate.

A patra ținută e frumoasă, dar e comodă.”, a spus Andra Volos pentru Wownews.

Cât de emoționat a fost Lele în ziua marelui eveniment

Lele a mărturisit că a fost o zi foarte importantă pentru el și că totul a decurs exact așa cum și-au dorit. Artistul a subliniat că meritul pentru organizarea impecabilă a evenimentului îi aparține în totalitate Andrei, deoarece el a fost ocupat cu numeroasele sale spectacole.

Citește și: Andra Volos, decizie radicală înainte de cununia cu Lele: „Vreau să vă anunț că mâine…”. Cum va reacționa cunoscutul artist

Îndrăgitul artist și-a exprimat admirația și încrederea în soția sa, menționând că ea s-a ocupat chiar și de vestimentația fiicei lui, Antonia. Deși a avut emoții mari în momentul în care a spus ”Da”, acestea au trecut pe parcurs.

„Este o zi foarte importantă și mă bucur că totul a decurs așa cum ne-am dorit. Totul este meritul soției mele, ea s-a ocupat foarte mult, eu având atât de multe petreceri și am stat doar plecat, eu nu prea m-am ocupat de nimic. Am lăsat totul în mâinile ei pentru că știu că se descurcă și am foarte mare încredere în ea. A ieșit ceva de vis. Tot Andra s-a ocupat și de vestimentația fetiței mele, Antonia. Am pus data petrecerii de mult, dar nu ne-am ocupat de nimic. Am avut emoții foarte mari, dar au trecut. Mă duc la spectacole cu mii de oameni în față mea, dar n-am avut emoțiile astea.”, a spus Lele pentru Wownews.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.