Cu ce s-au îmbrăcat Ianis Hagi și Elena Tănase la petrecerea lor de logodnă din Constanța! Fotografii spectaculoase de la eveniment

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 16 oct 2023, 22:54

Fotografii spectaculoase de la eveniment

Sursa: Orange Sport/Instagram Ianis Hagi - colaj Kanal D

Ianis Hagi și partenera sa, Elena Tănase, au făcut astăzi petrecerea de logodnă la Constanța.

După ce a adus victoria acasă în fața Andorrei, cu un scor de 4-0, Ianis Hagi a plecat direct la Constanța pentru a petrece logodna cu aleasa inimii sale.

Ce au purtat Ianis Hagi și Elena Tănase la petrecerea de logodnă

Astăzi, Ianis Hagi și Elena Tănase au organizat petrecerea de logodnă la Constanța, relatează  Orange Sport. Evenimentul a fost unul restrâns, participând doar apropiații și familiile celor doi. 

Citește și: Victorie categorică pentru Echipa Națională de Fotbal a României în fața Andorrei, 4-0: Tricolorii își asigură o poziție solidă în cursa către Euro 2024

De la această petrecere extrem de importantă nu au lipsit Gică Hagi, Kira Hagi, sora lui Ianis, și Nicolae Popescu, fiul lui Gică Popescu, verișorul fotbalistului care și-a celebrat astăzi iubirea alături de logodnica lui. 

Deși a fost un eveniment restrâns, Ianis Hagi a făcut senzație pe ringul de dans alături de Elena Tănase. Fotbalistul se pricepe și la ritmuri machedonești, nu doar la cele de pe terenurile de fotbal.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cât despre ținute, cei doi au ales să poarte haine simple, dar sofisticate.

Ianis Hagi a purtat un costum compus dintr-o cămașă albă, pantaloni albi și un sacou de o nuanță albastru deschis, cu dungi subțiri albe, iar în picioare a fost încălțat cu o pereche de loafers din piele întoarsă de culoare crem. 

Citește și: Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie, la Paris: „Tu. Eu. Da”. Cine este Elena Tănase

Partenera lui Ianis Hagi, Elena Tănase, a ales să poarte o rochiță mini foarte elegantă, în partea de sus fiind de tip sacou, cu mâneci lungi, iar la talie având o parte

de tip corset. În picioare, tânăra a fost încălțată cu o pereche de tocuri stiletto negre.

Ianis Hagi preferă intimitatea în relația lui

În vara acestui an, Ianis Hagi a făcut marele pas și a cerut-o de soție pe Elena Tănase. Momentul emoționant a avut loc în timpul unei vacanțe la Paris, chiar în fața celebrului Turn Eiffel.

Cu toate că nu se ferește să își afirme dragostea pentru partenera sa, Ianis Hagi a declarat că preferă ca relația lui să fie privată, dat fiind faptul că își dorește o viață de familie liniștită în viitor.

„Îmi place să am relația privată, așa sunt în viața de zi cu zi. Relația noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea, suntem foarte fericiți.

Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie. Îţi doreşti ca la un moment dat să ai familie, să te căsătoreşti, să ai copii, să ştii că toată familia depinde de tine. Cu siguranţă îmi voi dori în viitor o familie, dar o iau pas cu pas. Când vine momentul potrivit, știi asta”, a declarat Ianis Hagi.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?