Cu ce se ocupă Anca Savelio, sora mai mică a Anamariei Prodan. Cum a făcut de a ajuns milionară în dolari

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 27 feb 2024, 16:39

Cu ce se ocupă Anca Savelio, sora mai mică a Anamariei Prodan

Sursa: Facebook Anamaria Prodan Reghecampf.

Anamaria Prodan este fata cunoscutei Ionela Prodan, însă aceasta mai are o soră, ce a preferat să rămână departe de luminile reflectoarelor.

Ionela Prodan a fost o cunoscută solistă din Oltenia, iar aceasta a lăsat în urma ei două fete de succes, Anamaria Prodan, ce este impresară de fotbal, ce este adesea în atenția publică, dar și sora ei mai mică, Anca Savelio, ce a decis să își păstreze viața personală cât mai departe de ochii curioșilor. Iată cu ce se ocupă sora mai mică a Anamariei Prodan.

Anca Savelio, sora mai mică a Anamariei Prodan are 45 ani

Anamaria Prodan este o cunoscută impresară de fotbal din România, în timp ce sora ei mai mică, Anca Savelio, a decis să se mute în Statele Unite ale Americii după ce a împlinit 20 de ani. Aceasta a mers acolo pentru a își explora pasiunea pentru imobiliare, pe care a moștenit-o de la tatăl ei.

În cadrul unui interviu, Anca Savelio, fiica Ionelei Prodan, povestește cum tatăl ei i-a insuflat importanța familiei, a muncii grele și a proprietății, încă de la o vârstă fragedă.

Sora mai mică a Anamariei Prodan își amintește cum de la vârsta de 5 ani, tatăl ei a început să o expună la vizite săptămânale la galerii de artă, teatru și magazine de antichități, astfel încât aceasta a devenit principala ei pasiune, din care acum Anca Savelio a ajuns milionară în dolari.

La 24 de ani, aceasta a achiziționat prima proprietate din Statele Unite ale Americii, fiind prima cu care a început parcursul ei în lumea imobiliarelor.

Locuiește în SUA și este căsătorită cu un fost luptător de jiu-jitsu

Anca Savelio este o femeie de succes, asemenea Anamariei Prodan, însă aceasta a decis să plece în Statele Unite ale Americii de la 20 de ani pentru a își dezvolta pasiunea pentru imobiliare.

Acolo este și locul în care aceasta și-a găsit jumătatea, un fost luptător de jiu-jitsu, Anthony Savelio, ce se laudă cu titluri importante, precum cel de campion al Americii la ju-jitsu Brazilian, categoria peste 88,5 kilograme.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Anca Savelio și Anthony Savelio au împreună o fată, iar sora Anamariei Prodan își dorește ca fetița să stea și în Statele Unite ale Americii, dar și în România, împărțindu-și astfel timpul.

Deși Anca Savelio este o femeie ocupată, aceasta își dorește să petreacă cât mai mult timp cu fiica ei, astfel încât să nu ăi simtă lipsa.

Citește și: Anamaria Prodan, gest impresionant pentru Ronald Gavril! Femeia îi pregătește o gală fabuloasă iubitului! Mayweather este pe lista de invitați

„Familia mea este cea mai importantă componentă și factor determinant în tot ceea ce fac.

Fiica și soțul meu sunt echipa mea de acasă și cei mai buni și mândri susținători ai mei când vine vorba de munca mea.”, a mărturisit aceasta într-un interviu oferit pentru sdvoyager.com.

Distanța dintre Anamaria Prodan și sora ei mai mică, Anca Savelio, este una mare, însă relația dintre cele două este una specială, iar cele două femei de succes caută întotdeauna timp pentru a discuta, astfel încât să mențină legătura, fiind alături una față de cealaltă în situațiile dificile și nu numai.

„Anca, sora mea cea mică, este deșteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată. La noi, Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud. Deci nu avem aproape nimic în comun. Câteodată ne spun prietenii, cred că din complezență, că semănăm. Eu ma îmbrac cum mă îmbrac și am părul pe care îl am, ea își face părul drept, ea e doamnă clasică', spunea Anamaria despre sora sa, potrivit viva.ro.

De ce Anca nu a vrut să accepte moștenirea cuvenită după decesul Ionelei Prodan

Ionela Prodan a fost o cunoscută artistă de muzică populară din România, însă în urmă cu 5 ani, la data de 16 aprilie 2018, aceasta s-a stins din viață, după ce aceasta s-a luptat cu mai multe probleme la pancreas și ficat, decesul acesteia fiind în urma unui stop cardiorespirator. În timpul vieții sale, Ionela Prodan a adunat o avere surprinzătoare, ce era formată din patru case, două mașini, bijuterii valoroase, în valoare de peste 2 milioane de euro.

Deși Ionela Prodan a notat în testament cum își dorește să fie împărțită averea ei după deces, Anca Savelio a decis să îi cedeze toată averea Anamariei Prodan, spunând că ea este sora mai mare și știe cel mai bine ce trebuie să facă cu asemena sume de bani.