Cu ce se ocupă Andrei și Gloria, cei doi copii ai Ozanei Barabancea! Motivul pentru care nu își doresc să apară la TV ca mama lor

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 12 sep 2024, 09:34
Ozana Barabancea, Andrei și Gloria Foto(4)

Cu ce se ocupă Andrei și Gloria, cei doi copii ai Ozanei Barabancea

Sursa: instagram.com Ozana Barabancea

De ce nu își doresc copiii Ozanei Barabancea să apară la TV ca mama lor?

Ozana Barabancea, cunoscută pentru prezența sa vibrantă pe scena muzicală și în media din România, este mama a doi copii talentați, Andrew și Gloria. Deși aceștia au moștenit pasiunea pentru muzică, la fel ca mama lor, au ales o cale diferită în ceea ce privește expunerea publică. Cei doi tineri preferă să își păstreze viața privată departe de lumina reflectoarelor și refuză cu fermitate să apară la televizor sau să se implice în activități mediatice, spre deosebire de mama lor, care este o prezență binecunoscută pe micul ecran.

Această alegere a lor nu a fost una întâmplătoare și reflectă personalitățile distincte ale lui Andrew și Gloria, care doresc să își protejeze intimitatea și să evite presiunea lumii publice.

Gloria și Andrew, talentați dar discreți

Andrew și Gloria sunt copii extrem de talentați, amândoi având o pasiune profundă pentru muzică. Acest talent nu este surprinzător, având în vedere că mama lor, Ozana Barabancea, este una dintre cele mai apreciate soprane și profesoare de canto din România.

Cu toate acestea, deși sunt artiști talentați, cei doi tineri au ales să își trăiască viața departe de ochii publicului, un contrast puternic față de cariera mamei lor, care implică în mod constant apariții publice și expunere mediatică.

În ciuda talentului lor, Andrew și Gloria nu își doresc să devină vedete sau să fie prezenți în televiziune. Aceștia au preferat să își urmeze pasiunea pentru muzică într-un mod mai discret, fără a atrage atenția publicului larg.

Mama lor, Ozana, respectă această alegere, chiar dacă admite că nu îi este întotdeauna ușor să nu își împărtășească mândria pentru copiii săi cu fanii și urmăritorii săi. Deși Ozana își iubește și își susține copiii necondiționat, ea a învățat să respecte dorințele lor și să le ofere spațiul necesar pentru a se dezvolta conform propriilor principii și valori.

Relația strânsă dintre Ozana și copiii ei

Relația dintre Ozana și copiii săi este una foarte apropiată, plină de dragoste și respect reciproc. Într-un interviu, Ozana a povestit cu umor cum fiica sa, Gloria, i-a cerut de mai multe ori să nu o mai posteze pe rețelele sociale. Fiica sa, dorind să își păstreze intimitatea, a fost fermă în a-și exprima dorința de a nu fi prezentă în mediul online, chiar dacă mama sa era mândră de realizările ei.

„Mă mândresc cu tine”, îi spunea Ozana, dar Gloria îi răspundea ferm: „Nu! Lasă-mă în pace!”. Această atitudine reflectă clar faptul că tinerii sunt foarte conștienți de imaginea lor publică și doresc să aibă control asupra modului în care sunt percepuți.

De asemenea, Andrew și Gloria au învățat de la o vârstă fragedă să își susțină punctul de vedere.

Ozana i-a descris pe copiii ei ca fiind fermi în ceea ce exprimă și foarte clari în dorințele lor. Aceștia au crescut într-un mediu în care au fost încurajați să își exprime liber opiniile, iar mama lor, deși are propriile sale reguli, le respectă alegerile și le oferă spațiu pentru a-și dezvolta personalitatea și cariera conform propriilor lor standarde.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Ozana Barabancea este o mamă dedicată, care știe să își susțină copiii fără a le impune propriile sale viziuni. Ea a mărturisit că nu își dezvăluie toate „secretele” de mamă, dar folosește tactici subtile pentru a-i motiva pe Andrew și Gloria să ia decizii benefice pentru viitorul lor. Un exemplu grăitor este legat de fiul său, Andrew, care la un moment dat a refuzat să meargă la un examen. Ozana, în loc să insiste, i-a aruncat o „pastilă” motivațională, spunându-i simplu: „ De ce nu? Du-te la examen!”. A doua zi, Andrew s-a dus la examen și a obținut nota maximă. Această poveste amuzantă reflectă modul în care Ozana își influențează copiii prin exemplu și sugestii subtile, fără a-i presa.

Ozana consideră că puterea exemplului este una dintre cele mai eficiente metode de educație. Ea nu își forțează copiii să facă ceea ce nu își doresc, dar încearcă să le arate prin propriul comportament și prin exemple din viața lor cum pot lua decizii bune. În acest mod, Andrew și Gloria au învățat să fie independenți și să își urmeze propriile căi, chiar dacă aceasta înseamnă să se îndepărteze de cariera publică a mamei lor.

Citește și: Câți bani câștigă acum Oana Radu, după o copilărie modestă în care mama sa se împrumuta: „Am un apartament, o casă și două mașini”

Respectul pentru intimitatea copiilor

Deși Ozana Barabancea este o figură publică, ea înțelege cât de important este să respecte intimitatea copiilor săi. Andrew și Gloria au ales să își trăiască viața departe de lumina reflectoarelor, iar Ozana recunoaște că, deși nu îi este întotdeauna ușor, este mândră de maturitatea și deciziile lor. „Sunt copii care știu să își apere punctul de vedere”, a spus Ozana pentru ego.ro, subliniind faptul că Andrew și Gloria au personalități puternice și sunt capabili să facă alegeri ferme în ceea ce privește viitorul lor.

Citește și: Fratele Oanei Mizil a murit la doar 26 de ani, într-un teribil accident. Drama prin care a trecut fosta iubită a lui Marian Vanghelie

Astfel, deși au moștenit talentul artistic al mamei lor, Andrew și Gloria preferă să își păstreze viața privată și să își urmeze pasiunile fără a se expune public. Decizia lor de a evita televiziunea și aparițiile publice este una respectată de Ozana, care, deși încearcă să se mândrească cu ei, înțelege necesitatea de a le oferi intimitatea pe care o doresc.

În concluzie, Gloria și Andrew, copiii Ozanei Barabancea, sunt talentați, dar discreți, alegând să își păstreze viața personală departe de lumina reflectoarelor, în ciuda moștenirii lor artistice.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.