Cu ce se ocupa Berguzar Korel (Azize din "Patria mea esti tu") cand nu se afla pe platourile de filmare! Iata cum a fost surprinsa de curand, celebra actrita!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 nov 2017, 16:21
video Foto(8)

Berguzar Korel este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Berguzar Korel, una dintre cele mai frumoase şi talentate actrite din Turcia, cunoscuta in Romania din serialul "1001 nopti", dar si ca sotie a celebrului actor turc Halit Ergenc, partenerul sau din serialul cu acelasi nume.


In prezent, cei doi soti filmeaza pentru productia de epoca "Patria mea esti tu", care a avut premiera in toamna anului trecut, la postul Kanal D din Turcia.
Marele proiect a fost lansat in cadrul unei fastuoase gale, care a avut loc la Cannes. Actiunea din "Vatanim sensin" are loc în 1919, în timpul Razboiului de Independenta al Turciei, cand frumoasa Azize (Berguzar) isi creste cu greu cei trei copii, in timp ce sotul ei, soldatul Cevdet (Halit), infrunta ororile de pe front.


Anul trecut, Berguzar Korel a petrecut timp pretios in studioul de iregistrari pentru a lansa albumul ce contine 12 melodii semnate Sezen Aksu, compozitoare si solista deosebit de apreciata în Turcia.
Stilul muzical interpretat este jazz. Vocea calda a actritei s-a facut remarcata chiar si in cateva seriale de succes.


Desi in ultimul timp, frumoasa actrita este destul de ocupata cu filmarile pentru serialul "Patria mea esti tu", aceasta obisnuieste sa mearga ori de cate ori are timp liber la cafeneaua pe care o administreaza impreuna cu sotul ei, Halit Ergenc. Locatia poarta denumirea "Not just coffe" este una moderna, cu atmosfera boema, unde clientii se pot relaxa in timp ce isi savureaza cafeaua.
Actrita este o mama desavarsita, o sotie model, dar si o gospodina iscusita, de aceea nu ezita atunci cand merge la cafenea sa isi ajute angajatii implicandu-se trup si suflet.




 

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.