Cu ce se ocupă cei doi copii ai lui Mugur Isărescu. Încasează lunar niște venituri considerabile

Autor: Bianca Vidoi

Mugur Isărescu

Sursa: wowbiz.ro

Mugur Isărescu este considerat cel mai longeviv guvernator al unei bănci centrale din întreaga lume, iar acestea sunt ocupațiile celor doi copii ai lui.

Mugur Isărescu este cel mai longeviv guvernator al unei bănci centrale din lume, iar deși majoritatea oamenilor îl cunosc pentru postul pe care îl are în cadrul BNR, puține persoane știu că acesta are doi copii, Lăcrămioara și Costin. Cei doi au locuri de muncă ce le asigură un stil de viață în care banii să nu fie un motiv de stres. Iată cu ce se ocupă cei doi copii ai lui Mugur Isărescu. 

Cu ce se ocupă Lăcrămioara și Costin, copiii lui Mugur Isărescu

Mugur Isărescu este un nume cunoscut în România, iar deși cariera acestuia este apreciată, puține persoane cunosc mai multe detalii din viața sa privată. Economistul are o familie frumoasă, ce alege să stea departe de ochii curioșilor. Mugur Isărescu are o fată, Lăcrămioara, în vârstă de 36 de ani și un băiat, Costin, de 25 de ani.

Costin Isărescu a terminat Arhitectura în 2012, iar deși avea o diplomă greu de obținut, acesta a decis să nu profeseze în domeniu, ci a devenit asociat și administrator în firma controlată de tatăl său chiar din anul 2011. Aceste nu este doar administrator la firma tatălui său, dar deține și o pensiune. Lăcrămioara Isărescu a absolvit Academia de Studii Economice din București, după care și-a continuat studiile cu un MBA obținut la Harvard Business School, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Ce salariu are Viorica Dăncilă ca noua angajată a BNR

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?

Înainte de a ocupa postul pe care îl are la IBM, Lăcrămioara a lucrat în Viena și New York.

Între anii 2010- 2011, Lăcrămioara a ocupat postul de director la departamentul de „Business Development” la IBM, iar din 2011 și până în prezent aceasta a fost promovată, fiind acum director la departamentul „Governmental Programs” pentru Europa de Sud-Est. Lăcrămioara primește un salariu lunar de aproximativ 15.000 de euro, plus diferite bonusuri de performanță.

Lăcrămioara lucrează ș la o companie norvegiană imobiliară din anul 2023, unde primește un salariu de 6.450

de euro pe lună.

Mugur Isărescu a obținut un nou mandat la BNR

La începutul lunii octombrie a anului 2024 s-a decis ca Mugur Isărescu să primească un nou mandat la BNR, câștigând cu 286 de voturi pentru și 55 împotrivă. Mugur Isărescu ocupă postul de Guvernator al Băncii Naționale a României din anul 1990, iar acesta a fost ales pentru un alt mandat de 5 ani de către Parlament.

Următorul mandat al lui Mugur Isărescu va începe la data de 11 octombrie.

Mugur Isărescu este considerat cel mai longeviv guvernator al unei bănci centrale, iar pe parcursul întregii sale cariere, acesta a avut o singură pauză, de un an, în care a fost ales prim-ministru al României, potrivit rfi.ro

În cadrul acestei ședințe s-a decis ca Leonardo Badea să devină noul vicepreședinte al Consiliului de Administrație și prim-viceguvernator al BNR, în timp ce Florin Georgescu a ocupat funcția de viceguvernator și membru al Consiliului de Administrație. Cosmin-Ștefan Marinescu a ocupat poziția de viceguvernator și membru al Consiliului de Administrație.