Cu ce se ocupă Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf. Cei doi au devenit din nou părinți

Autor: Bianca Vidoi

Cu ce se ocupă Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf

Sursa: Instagram r.laurentiu

Corina Caciuc este cunoscută pentru relația pe care aceasta o are cu Laurențiu Reghecampf, însă aceasta are o ocupație surprinzătoare, ce o ajută să fie independentă financiar.

Corina Caciuc a început să apară în atenția oamenilor după divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și AnaMaria Prodan, fiind femeia ce l-a făcut din nou tată pe antrenor. După ce s-a făcut publică relația dintre Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, oamenii au început să aibă tot mai multe întrebări legate de noua iubită a antrenorului. Iată cu ce se ocupă Corina Caciuc.

Cu ce se ocupă Corina Caciuc

Corina Caciuc este actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, iar aceasta a apărut în lumina reflectoarelor în timpul divorțului dintre antrenor și fosta lui soție, impresara AnaMaria Prodan, însă se pare că numele acesteia nu a fost străin în showbizul românesc. În urmă cu mai mulți ani, Corina Caciuc a mărturisit că a fost violată de către un cunoscut reporter, însă acesta a negat toate acuzațiile realizate de tânără, spunând că fata ar fi lucrat într-o casă de toleranță din Viena.

Cu toate acestea, tânăra a decis să deschidă subiectul legat de ocupația ei și să închidă gura curioșilor.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a aruncat cu banii la botezul micuțului Liam! Antrenorul a organizat o petrecere de milioane în cinstea fiului său și al Corinei. Imagini de senzație de la fericitul eveniment

Despre viața personală a Corinei Caciuc nu se cunosc foarte multe informații, însă aceasta a recunoscut în urmă cu doi ani că are o afacere care s-a dezvoltat foarte mult de-a lungul anilor, ce se ocupă

cu relații comerciale între China și România. Aceasta nu este singura afacere pe care o are Corina Caciuc. Tânăra din Deva se ocupă și de un salon de înfrumusețare, în care se vând diferite produse anti-îmbătrânire, pentru îndepărtarea ridurilor, albire și hidratare, îngrijirea ochilor, dar și pentru repararea semnelor de acnee.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Salonul de înfrumusețare îi aduce Corinei Caciuc majoritatea veniturilor ce o ajută să își susțină independența financiară, produsele acesteia fiind vândute pentru prețuri cuprinse între 59 și 229 de lei, potrivit playsport.ro.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au împreună doi copii

Deși foarte mulți oameni au pus la îndoială legătura dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, însă cei doi demonstrează pe zi ce trece că relația dintre ei este una adevărată, bazată pe iubire.

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Corina Caciuc a adus pe lume al doilea copil pe care aceasta îl are cu antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Corina Caciuc și-a anunțat a doua sarcină chiar de ziua antrenorului, atunci când aceasta a distribuit pe pagina ei de Instagram un mesaj emoționant. Timpul a trecut, iar la începutul lunii aprilie, Corina Caciuc a devenit mamă pentru a doua oară, născând astfel un băiețel perfect sănătos.

Deși Corina a decis să îl posteze pe micuț pe rețelele sociale, Laurențiu Reghecampf a decis ca de data aceasta să fie rezervat în ceea ce privește numele sau chipul copilului. 

După câteva zile cei doi au decis să împărtășească cu internauții și numele celui de-al doilea băiețel, Landon Abram. Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au devenit părinți pentru prima oară în anul 2022, atunci când tânăra din Deva a dat naștere unui băiețel, Liam Simeon.

„Venirea pe lume a lui Landon Abram este pentru noi un moment de fericire, de împlinire și rezultatul iubirii dintre noi doi. Eu nu am spus asta decât celor apropiați, care se bucură din suflet alături de noi. Ce comentează alții nu este problema mea. Nu m-a interesat decât să divorțez! Și sunt câțiva ani buni de când mă chinui să scap”, a spus Laurențiu Reghecampf.