Cu ce se ocupă Cristina după “Casa iubirii”. Fosta concurentă l-a dat uitării pe Radu și are o nouă pasiune

Autor: Diana Bostan

Cu ce se ocupă Cristina după participarea la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Cristina Maria Dn

Cristina Dănilă, finalista sezonului 2 al emisiunii ”Casa iubirii”, are o nouă pasiune. Tânăra studentă la drept vrea să devină make-up artist.

După încheierea celui de-al doilea sezon al emisiunii "Casa Iubirii", Cristina Dănilă a surprins pe mulți admiratori ai show-ului cu o nouă direcție în viața sa. Aceasta a anunțat că vrea să se concentreze pe facultate și să-și urmeze pasiunea pentru machiaj.

Cristina de la ”Casa iubirii” vrea să devină make-up artist

Cristina Dănilă, în vârstă de 20 de ani, studentă la Facultatea de Drept, a surprins pe mulți când a anunțat că s-a apucat de make-up, manifestându-și interesul pentru această artă a frumuseții.

Citește și: „Mă bag acum la casting”. Cristina, dezvăluiri bombă despre revenirea în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Ce băiat se află în vizorul fostei concurente

Fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” a împărtășit cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare că este fascinată de lumea machiajului și că vrea să-și dezvolte abilitățile în acest domeniu.

Fosta concurentă a început un curs de make-up și nu ezită să-și posteze rezultatele pe pagina sa personală de Instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Pasiunea pentru machiaj a Cristinei a devenit evidentă în postările sale online, unde își împărtășește cu fanii diversele sale creații și experimente. Cu fiecare nouă postare, aceasta demonstrează creativitate și pricepere în aplicarea diferitelor tehnici de make-up, atrăgând tot mai mulți urmăritori.

Primul machiaj realizat în cadrul cursului”, a scris Cristina Dănilă, fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii”, pe pagina sa personală de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Cristina Maria🦋 (@cristina.maria.dn)

Ce a declarat Cristina după finala din ”Casa iubirii”

Cristina și Radu au trăit o frumoasă poveste de dragoste în emisiunea dedicată iubirii. Deși cei doi au ales să pună punct relației, Cristina a decis să vorbească și să dea cărțile pe față cu privire la relația dintre ea și Radu.

Citește și: Radu de la ”Casa iubirii”, mesaj pentru Cristina: ”Nici nu-mi găsesc cuvintele”. Ce au discutat cei doi foști iubiți la telefon

Cristina a vorbit despre câștigătorii Marei Finale, implicit despre fostul ei iubit, Radu. Aceasta a mărturisit cât de mult a schimbat-o relația cu el, dar și ce a avut de învățat din toată această experiență. Cristina s-a numărat printre finaliștii celui de-al doilea sezon al emisiunii „Casa Iubirii”. Chiar dacă și-a păstrat speranța că numele ei va fi rostit, a avut sentimentul că Mihaela va fi cea care va pleca acasă cu trofeul, lucru care s-a confirmat ulterior.

„Sunt bine, am scăpat de emoții acum că s-a terminat marea finală și mă gândesc la viitorul meu în continuare.(...) Sinceră să fiu, nu am avut emoții atât de mari, pentru că într-un fel mă așteptam ca Mihaela să câștige, mai ales că ea a luat cecul în ultimele săptămâni, dar am avut o mică speranță că poate, poate o să se întoarcă lucrurile în cealaltă parte și o să fiu câștigătoare”, a mărturisit Cristina.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?