Cu ce se ocupă, de fapt, tatăl lui Theo Rose. Este cu mult diferit față de ceea ce face fiica lui

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 31 iul 2023, 00:00

Cu ce se ocupă, de fapt, tatăl lui Theo Rose. Este cu mult diferit față de ceea ce face fiica lui

Sursa: Instagram Theo Rose - colaj Kanal D

Toată lumea o cunoaște pe Theo Rose, dar puțină lume știe cine este tatăl ei și cu ce se ocupă în viața de zi cu zi.

Theo Rose, așa cum o cunoaște toată lumea, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi, care a avut diverse colaborări importante, în special cu Bogdan de la Ploiești, și care se bucură de un succes de milioane, dar nu multă lume știe că și tatăl artistei are o carieră construită de mai bine de 20 de ani, într-un domeniu foarte respectat.

Cu ce se ocupă, de fapt, tatăl lui Theo Rose

Conform informațiilor GSP, care a fost prezent la primele turnee județene din acest sezon ce au avut loc în Prahova, există doar opt echipe care participă în Cupa Satelor, una dintre acestea fiind cea din comuna Izvoarele, unde tatăl lui Theo Rose, Ioan Diaconu, este antrenor.

Citeste si: Cine e Anghel Damian, fostul iubit al Liei Bugnar. Cu ce se ocupă acesta și ce experiență l-a maturizat prematur

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ioan Diaconu este directorul Centrului Cultural Izvoarele, iar în timpul liber se ocupă de echipele de fotbal din comuna județului Prahova.

Tatăl lui Theo Rose, dezamăgit de cum a decurs Cupa Satelor

„Ar fi fost minunat ca FRF să investească în Cupa Satelor! Dar, după cum vedeți, jucăm cu veste de acum trei ani, nici mingi nu s-au mai dat. Apa, hrana pentru copii sunt aduse de părinți și de noi.

Unii copii vin flămânzi la teren. Un băiețel mi-a zis că nu mai mănâncă trei zile, că a mâncat acum sendviciuri. Îți vine să plângi când auzi așa ceva!”, a declarat tatăl lui Theo Rose, Ioan Diaconu, atunci când a auzit că Federația nu a putut să-i ofere salariul lui Boloni din cauza faptului că trebuia să finanțeze Cupa Satelor.

Citeste si: Theo Rose și iubitul ei, Alex Leonte, au devenit nași de botez. Un incident neașteptat a avut loc în biserică: M-am simțit nevoia să continui

„Este o competiție frumoasă, dar mă așteptam să participe mai multe echipe în Prahova, nu doar opt. Oficialitățile ar trebui să-și îndrepte mai mult atenția spre Cupa Satelor. Nu văd niciun oficial, care să-și noteze cei mai buni copii”, a mai precizat tatăl artistei, antrenor în comuna Izvoarele.