Cu ce se ocupă Elena, noua concurentă de la „Casa iubirii”, și cum a ajuns o figură celebră în mediul online. Tânăra are peste 200 de mii de urmăritori pe TikTok

Autor: Diana Ghita

Elena este noua concurentă de la „Casa iubirii”

Sursa: Instagram elenaaa_elle

Marți, 22 octombrie, în emisiunea „Casa iubirii” de la Kanal D a intrat o nouă concurentă, pe nume Elena. Aceasta are 26 de ani, s-a născut pe 27 august și este din București.

Elena se întreține singură și este o creatoare de conținut bine cunoscută în mediul online, mai ales pe platforma TikTok, unde a adunat peste 200.000 de urmăritori. Ea postează, în principal, conținut legat de fashion, beauty, divertisment și vacanțe, ceea ce îi oferă o prezență influentă în lumea digitală.

Cum a ajuns Elena o figură celebră în mediul online

Noua concurentă de la „Casa iubirii” impresionează prin eleganța sa și stilul vestimentar sofisticat și este o persoană care atrage atenția în mediul online datorită diversității materialelor pe care le creează și

publică. Absolventă a Liceului italian Dante Alighieri din București, Elena a descoperit, în timpul pandemiei, o modalitate de a se susține financiar prin intermediul social media, astfel a devenit o creatoare de conținut de succes.

Elena și-a extins notorietatea și datorită colaborărilor cu diverse brand-uri și interacțiunilor cu personalități de pe TikTok, în special prin live-urile realizate împreună cu Vali Spaidăr, pe numele său real Valentin Ali, un blogger popular din Galați.

Vali este cunoscut pentru clipurile sale umoristice care au atins milioane de vizualizări, prin care a reușit să devină un adevărat fenomen pe platformă. Glumele sale care au atras atenția unui public larg și care, astfel, au creat un trend viral, i-au consolidat poziția în mediul online.

Citește și: Elena este noua concurentă care a intrat în „Casa iubirii”! Cine este băiatul care i-a atras atenția și ce legătură există între tânără și Patrick

Aparițiile alături de Vali Spaidăr au avut un impact semnificativ asupra popularității Elenei, deoarece au ajutat-o să se conecteze cu audiențe mai mari și să își construiască o comunitate de fani dedicați. Influența lui Vali Spaidăr, alături de personalitatea și stilul Elenei, a reușit să capteze atenția unui segment vast de utilizatori TikTok, unde umorul și carisma sunt esențiale. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”

Pentru cine a intrat Elena în „Casa iubirii”

Această expunere intensă în mediul digital îi oferă tinerei un avantaj în competiția „Casa iubirii”, întrucât are deja abilitățile necesare de a captiva și influența audiența, ceea ce va fi cu siguranță un atu în emisiunea matrimonială. De asemenea, odată cu intrarea în acest show, Elena are deja o bază solidă de fani care să o susțină în parcursul ei.

Din punct de vedere personal, Elena se descrie ca o persoană afectuoasă și sinceră, mereu dornică să aducă un zâmbet pe fețele celor din jur. Se îndrăgostește destul de ușor și caută în relații un partener în care să aibă încredere, alături de care să se simtă iubită și apreciată. Totuși, experiențele din ultima sa relație au fost dificile și au lăsat-o cu un sentiment de nesiguranță.

Cu toate acestea, ea este acum pregătită să își deschidă inima pentru un bărbat matur, inteligent, romantic și amuzant, care să o iubească și să fie grijuliu.

Citește și: „Mă simt folosit și nerespectat”. Criss, pusă la zid după ce a pus “stop” cunoașterii cu Moldo. Ce cred concurenții în legătură cu aceasta

Odată intrată în „Casa iubirii”, Elena a arătat un interes special pentru Kiprianos, deși Moldo i-a atras și el atenția. Această competiție matrimonială pare să fie o nouă oportunitate pentru ea de a găsi un partener care să corespundă dorințelor și nevoilor ei emoționale.