Cu ce se ocupă Ionuț de la “Casa iubirii” după despărțirea de Bianca: ,,Toată lumea m-a întrebat ”. Fostul concurent are un nou job

Autor: Diana Bostan

El este Ionuț Manda, concurent în cel de-al doilea sezon ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Ionuț Manda Oficial

Ionuț de la ”Casa iubirii” pare că și-a revenit după despărțirea de Bianca Mândru. Fostul concurent le-a dezvăluit urmăritorilor săi cum se simte și ce a mai făcut în ultima perioadă.

Ionuț și Bianca au pus punct relației, însă fostul concurent încearcă să se axeze pe lucruri productive. Acesta le-a dezvăluit urmăritorilor săi cu ce se ocupă, dar și cum se simte.

Ce face Ionuț de la ”Casa iubirii” după despărțirea de Bianca

Fostul concurent a postat o fotografie în secțiunea InstaStory, iar fanii au reacționat imediat. În urma postării, acesta a primit mai multe mesaje în care a fost întrebat dacă se simte bine sau dacă este trist.

Ionuț le-a răspuns tuturor printr-un video, susținând faptul că se simte foarte bine, însă era doar puțin obosit în fotografia respectivă.

Citește și: Prima reacție a Biancăi, după despărțirea de Ionuț. Ce a ales să facă fosta concurentă de la Casa Iubirii: „Am nevoie de o pauză”

Fostul concurent a mărturisit faptul că nu era supărat în acea poză, ci doar obosit.

Ionuț le-a arătat fanilor și motivul pentru care era obosit. Fostul concurent este de profesie fotograf, însă recent și-a găsit și un job în domeniul vânzărilor auto. Acesta a mărturisit că singura lui grijă este aceea de a vinde cât mai multe mașini.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

„Toată lumea m-a întrebat de ce sunt supărat în acea poză.

Ei bine, nu eram supărat, eram doar obosit. N-am nicio grijă, n-am nicio problemă, singura mea grijă ar fi să vând cât mai multe mașini. Așa că poate îmi rezolvați voi problema și cumpărați câteva”, a spus Ionuț Manda, într-un video postat în secțiunea InstaStory.

Bianca și Ionuț de la ”Casa iubirii” s-au despărțit

Bianca și Ionuț, doi foști concurenți ai sezonului 2 „Casa iubirii”, care au format unul dintre cele mai îndrăgite și iubite cupluri din competiție, au luat-o pe drumuri separate.

Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de Ionuț.

Cu puțin timp în urmă, pe 13 aprilie 2024, Ionuț de la „ Casa iubirii ” a pus mâna pe telefon și a pornit filmarea în care a făcut anunțul trist despre el și Bianca. Se pare că cei doi s-au despărțit, deși nimeni nu ar fi premeditat acest lucru, căci cuplul părea să se înțeleagă mai bine ca niciodată, iar planurile de viitor păreau și ele, de asemenea, bine bătute în cuie.

Citește și: Momente de cumpănă pentru Ionuț de la „Casa iubirii”! După despărțirea de Bianca, încă un necaz s-a năpustit asupra lui: „Când te întrebi ce poate să-ți mai meargă rău...”

Cu lacrimi în ochi și cu tristețe în glas, Ionuț a anunțat că el și Bianca s-au despărțit de două zile și și-a rugat fanii să nu lase mesaje urâte nici pe profilul Biancăi, nici pe al lui, căci niciunul nu este de vină pentru separarea lor, ci ar fi fost o pură întâmplare.

„Bine v-am găsit la un nou story important, am zis să fac asta public și cu voi, să nu rămâneți pe dinafară. Eu și cu Bianca nu mai suntem împreună de două zile, așa că am zis să vă anunț și pe voi. Nu vreau să vorbesc absolut deloc despre treaba asta. N-a fost vina ei, n-a fost vina mea, pur și simplu s-a întâmplat s-o luăm pe drumuri separate. Aș vrea să nu vă duceți la ea s-o blamați sau să mă blamați pe mine, vreau doar să acceptați treaba asta și să ne acceptați decizia”, a spus Ionuț, pe contul lui oficial de Instagram.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?