Cu ce se ocupă Mihaela după ”Casa iubirii”. Câștigătoarea celui de-al doilea sezon a făcut anunțul

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 04 iul 2024, 21:09

Cu ce se ocupă Mihaela după ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Mihaela Homa

Mihaela Homa este câștigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, iar de curând și-a surprins fanii cu un anunț legat de job-ul său. Iată cu ce se ocupă Mihaela după show-ul matrimonial!

Mihaela de la Casa Iubirii, originară din Satu Mare și câștigătoare a celui de-al doilea sezon al emisiunii, și-a reluat activitatea ca recepționeră la un hotel. Fosta concurentă a postat totul într-un InstaStory!

Citește și: Mihaela Homa, schimbare impresionantă de look! Cum arată fosta concurentă de la „Casa iubirii” după ce s-a vopsit și și-a scurtat părul

Cu ce se ocupă Mihaela Homa după ”Casa iubirii”

Despre ea s-a vorbit mult după apariția în emisiune, însă, în ciuda participării sale în cadrul show-ului matrimonial, Mihaela nu a găsit partenerul potrivit. Întoarcerea la vechiul ei loc de muncă sugerează că își dorește să-și continue viața liniștită și profesională în domeniul ospitalității, departe de lumina reflectoarelor și de agitația mediatică.

Citește și: Incredibil cum arăta Mihaela de la „Casa iubirii” în urmă cu 12 ani! Fotografiile în care abia o recunoști pe câștigătoarea sezonului 2

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Mihaela a absolvit cu succes cursurile Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară „George Emil Palade” din Satu Mare, demonstrând o dedicare exemplară în parcursul său educațional.

Aceasta s-a făcut remarcată prin sinceritatea sa, calitate care se reflectă în dorința ei de a avea alături un partener care împărtășește aceleași valori. Familistă convinsă, ea pune mare preț pe relațiile interpersonale, având legături strânse cu ceilalți membri ai familiei sale.

Mihaela se află în continuare în căutarea dragostei

Deși, în prezent, nu mai este înconjurată de posibili pretendenți, tânăra nu s-a oprit din a cunoaște persoane noi. Aceasta se află, în continuare, în căutarea unui bărbat alături de care să-și întemeieze o familie, întrucât își dorește să aibă copii de tânără.

Citește și: Mihaela aruncă bomba despre un cuplu din „Casa iubirii”! „Nu cred că o să rămână împreună”. La cine face referire fosta concurentă

„Mi-aș dori să fie un băiat din zona mea.(...) Să fie asumat și să fie responsabil. Să-și dorească ceva de viitor cu mine, să mă pună pe primul loc, să mă valideze (...) Mi-aș dori să fiu mamă(...) Nu pune nimeni presiune pe mine, doar că întotdeauna mi-am dorit să fiu o mamă tânără, să mă bucur”,   dezvăluia Mihaela Homa, în urmă cu o lună, la emisiunea „Culisele iubirii”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.