Cu ce se ocupă Oana Lis: ”I-am dat voie doar cu femei” N-o să-ți vină să crezi din ce își câștigă existența soția lui Viorel Lis

Author: Diana Bostan
Actualizat: 28 nov 2023, 15:09

Cu ce se ocupă Oana Lis

Sursa: Captură YouTube

Oana și Viorel Lis, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc au făcut declarații inedite despre căsnicia lor. Deși traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, Oana Lis face tot posibilul ca soțului său să nu-i lipsească nimic.

Oana și Viorel Lis, dezvăluiri inedite în cadrul emisiunii ”Fiță cu Adiță”. Confruntându-se cu grave probleme de sănătate și cu lipsuri financiare, Oana Lis s-a decis să profeseze ca psiholog pentru a câștiga un ban în plus.

Ce meserie are Oana Lis

Soția lui Viorel Lis a terminat studiile în domeniul psihologiei, iar de curând a început să și lucreze ca psiholog online.

Nevoia de un venit în plus și problemele de sănătate ale soțului au făcut-o pe Oana Roman să-și caute un loc de muncă. Soția lui Viorel Lis a dezvăluit faptul că visul ei este să-și deschidă un cabinet de psihologie, însă problemele soțului și pandemia au făcut-o să renunțe la deschiderea cabinetului și să lucreze online.

Citește și: „Nu aș putea să trăiesc fără Oana” Momentele dificile prin care trece Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei îi este recunoscător soției sale

”Am început și eu să lucrez ca psiholog online, dar trebuie să am energie. Visul meu este să-mi deschid un cabinet și să mă întâlnesc cu oamenii. Îmi deschisesem un cabinet,  doar că acolo am pierdut banii, a venit pandemia și a trebuit să-l închid”, a dezvăluit Oana Lis, în cadrul emisiunii ” Fiță cu Adiță ”.

În ciuda problemelor de sănătate, Viorel Lis nu a uitat să glumească.

”I-am dat voie doar cu femei”, a spus Viorel Lis referitor la activitatea ca psiholog online a soției sale. Acest lucru nu o deranjează pe Oana susținând că îi este mult mai ușor să lucreze cu femeile decât cu bărbații.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Viorel Lis a fost certat de doctor

Oana Lis a dezvăluit faptul că soțului său îi este extrem de greu, având mai multe probleme de sănătate printre care epilepsie și diabet. Aceasta susține că medicul i-a spus soțului său să țină un regim strict, însă în unele momente are poftă de dulciuri.

”Regimul de diabet este foarte restrictiv și nu e așa gustos. Trebuie să mănânce fără sare, fără zahăr, nu are voie sucuri.

La amândoi ne place să mâncăm, dar eu țin regim că m-am îngrășat și el că e diabetic. Lui îi plac dulciurile și ultima oară l-a certat doctorul în spital. A zis că degeaba vine și face tratament, degeaba ia pastile dacă nu respectă regimul ”, a spus Oana Lis despre boala lui Viorel Lis.

Citește și: Momente grele pentru Viorel Lis: ”Nu știu dacă mai vreau să trăiesc” Ce s-ar întâmpla cu Oana Lis dacă soțul ei n-ar mai fi

Soția lui Viorel Lis a dezvăluit faptul că înainte era obișnuită ca acesta să le facă pe toate, însă din cauza problemelor de sănătate pe care le are, Oana se vede nevoită să se ocupe de toate. Viorel Lis a trecut printr-un infarct, a fost infectat cu COVID-19, suferă de diabet și de epilepsie. În ciuda acestor probleme și a diferenței de vârstă, Oana Lis a rămas alături de soțul și susține că va rămâne până în ultima clipă.